Bakancsmustra 2010/tél

Bakancsmustra 2010/tél

2010. december 31. - SMIZEDIVAT by Chaby



Az idei téli szezonban végre a férfiak is örülhettek, hiszen megjelentek a különleges és divatos lábbelik az üzletek polcain. Az nemzetközi trendet elnézve, azt mondhatom, hogy igazán kitettek magukért a designerek és egy-két divatcég, amely a tömeggyártásban jeleskedik. Végre nem kell dideregni, a praktikusság és a divat idén karöltve jár. Szinte elárasztották a divatüzleteket a bundás, meleg csizmák, bakancsok, surranók, túracipők. Amiért még néhány éve furcsán néztek volna rám, az ma már ultradivatosnak számít. Végre nem ciki a nadrágot a bakancsba vagy a csizmába tűrni és a hideg, téli napokon még a vastag kötött zoknit is ráhúzhatjuk a nadrágra. Az így kapott külső egy kicsit military, egy kicsit „homeless”.  Természetesen hazánkban még mindig hiányos a férficipő kínálat a külföldi színvonalhoz képest, ezért nem árt szemfülesnek lenni.
Én is kiegészítettem a régi szerzeményeimet új darabokkal, melyeket le is fotóztam. Íme. Jelenleg a kedvencem a Bershka csizma, amelyhez egy kisebb tortúra árán jutottam hozzá.


Fotó:
Chaby

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr396800311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osculatory 2011.01.01. 14:34:52

ezek nagyon jók *-*
a kép is tetszik [: