Urban Casual by Chaby

Urban Casual by Chaby

2011. március 10. - SMIZEDIVAT by Chaby

Nincs is a fekete-fehérnél kedveltebb színkombináció, amely alapját képezi minden ruhásszekrénynek.
   Ha tehetitek, egy szetten belül ne viseljetek kizárólag csak feketét, vagy csak fehéret, hiszen ha nem akartok fagyiárusnak látszani, és ha épp nem egy temetésre vagytok hivatalosak, akkor hanyagoljátok. Viszont a két szín keverése igazán elegáns külsőt kölcsönözhet viselőjének. A vibráló fehérséget ellensúlyozni lehet egy fehér alapon, fekete apró mintás inggel illetve egy fekete, egyenes szárú farmerrel. Az összhatás még érdekesebb lehet, ha az outfiten belül egy harmadik színt is használtok.
A monokróm színhatás feloldása érdekében, én egy khaki színű military jellegű viharkabát mellett döntöttem, mely az ’Urban Casual’ külsőhöz tökéletesen passzol. Minderről fotót is készítettem.

Íme, a végeredmény.

Zara kabát és csizma ; H&M ing, nyakkendő, öv, nadrág ; Mexx bőrtáska

Fotó:
C H A B Y

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr906800275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coquet 2011.03.10. 19:54:40

köszönöm szépen a követést, meg a kommenteket is, Te vagy az első:D. a beszámolót alig várom, a stílusodat pedig nagyon csípem. a kabát szabása gyönyörű, nagyon jól tetted, hogy megbontottad vele a ff színkombinációt.