Bloggerreggeli a GLAMOUR szerkesztőségben

Bloggerreggeli a GLAMOUR szerkesztőségben

2011. április 03. - SMIZEDIVAT by Chaby

Bloggerreggeli képekben a Glamouronline címlapján



Pénteken a Glamour magazinnál jártam. Hihetetlen jó érzés volt, amikor megtudtam, hogy Maróy Krisztina a Glamour főszerkesztője meghívott pár bloggert köztük engem is a szerkesztőségbe, hogy egy finom reggelivel köszönje meg a Glamour Women of the year gáláról való tudósításunkat, posztunkat. Az irodában az asztal roskadásig telt a Sugar cukrászda süticsodáival, melyek  ’bloggeresen’ lettek elkészítve, „Follow me” „Like” „Post it” feliratokkal.


SUGAR finomságok


Kriszta és az egész glamour csapat nagyon barátságos volt, nagyon közvetlen hangulatban zajlott a beszélgetés. Sok szimpatikus bloggerrel találkozhattam akivel eddig személyesen nem ismertük egymást. Nagyon örültem ennek a találkának, hiszen ez is azt mutatja, hogy nemcsak külföldön népszerűek a divatbloggerek, hanem már a magyar divatélet is kezdi elfogadni és támogatni a digitális naplóírást.

Nem maradhatott el a közös kép Krisztával

Felfedeztem a polcon a sok mappa közt a Férfimellékleteket. Már nagyon várom, hogy mikor jelenik meg a következő kiadás. Remélem a közeljövőben...


A főszerkesztő irodájában a polcok telis-tele voltak jobbnál jobb divatról szóló könyvekkel, szívesen beköltöznék egy hétre olvasgatni:)


Csoportkép is készült a reggeli után.
  
Távozáskor még egy kis ’glamúr’ ajándékcsomagot is kaptunk és ott tartózkodásunk alatt még a következő lapszám terveit is 'megleshettük'.(de ez még titok:)


Köszönjük Maróy Krisztinának és a Glamour csapatnak, hogy megszervezték ezt a feledhetetlen reggelit, remélem sok ilyen lesz a közeljövőben.

 
Fotók: Isi, Chaby, glamouronline, puderfelho

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr1006800263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

redbull_000005 2011.04.04. 12:33:15

hestyle-ék is voltak?

Dóra 2011.04.04. 14:12:30

I'm jealous :)

SMIZEDIVAT by Chaby 2011.04.05. 00:08:57

ott voltak a hestyle srácok is