Egy nem hétköznapi hétköznap I.

Egy nem hétköznapi hétköznap I.

2011. április 25. - SMIZEDIVAT by Chaby

Náray Showroom a Hajós utcában


A csütörtöki nap kissé pörgősre sikerült, mivel jónéhány divatesemény egy napra zsúfolódott össze. Délután Náray bemutató, Samsonite boltnyitó, este Gas divatbemutató és Anna Amelie márkaprezentáció. ( Utolsó két eseményről a következő posztban olvashattok)

Judittal már délután Náray Tamás szalonbemutatójára voltunk hivatalosak. Eddig sajnos nem volt lehetőségem(ünk) részt venni a bemutatóin, pedig már sok jót hallottam róla. Főként egy barátomtól,aki már több alkalommal is részt vehetett ezeken. Véleménye szerint mindig nagyon színvonalas, exkluzív eseménynek számítanak.
Emlékeimben élve a tervező ruhái feltűnőek, túldíszítettek és színpadiasak. A szalonban sétálgatva átértékeltem a korábbi gondolataimat a márkával kapcsolatban, ugyanis a nőiesség és a luxus érzete mellett egyfajta letisztultságot is észleltem. A tévéből megszokott „dívás fennköltség” kisebb dózisban jelent meg, mely sokkal szimpatikusabb volt számomra. Talán sokan félreértelmezik a tervező munkáit, akik hozzám hasonlóan csak a képernyőn találkoznak velük.
Míg Judit villáminterjút készített két hölggyel, akik szinte kizárólag a tervező darabjait viselik, addig én a backstage-ben fotóztam. Közben sikerült beszélgetnem Tamással, akitől megtudtam, hogy a ruhák tervezése mellett nagy gondot fordít a részletekre és a praktikusságra. Külön felhívta a figyelmemet a ruhák belsővarrásaira is, melyek tökéletes precizitással voltak kivitelezve. Ez is a magasfokú minőséget hivatott fémjelezni.
Közös kép Náray Tamással

Szinte véget sem ért a szalonbemutató, mi már az Europeum bevásárlóközpont megnyitójára siettünk.Nagy zsúfoltság fogadott,az üzletek kedvezményekkel kedveskedtek,koncertek és divatbemutató is volt,ahol egy ismerős divattervező is bemutatta kollekcióját, Zoe Phobic.


Összefutottunk több bloggerrel is, akiket szintén Festy hívott meg a Samsonite üzlet megnyitójára. Míg várakoztunk volt időm körbenézni és rögtön kiszúrtam egy csodás szürke bőröndöt, és ami igazán meglepett, hogy a mérete ellenére habkönnyű volt, mikor megemeltem. Máris megértettem, hogy miért olyan praktikus ez a márka utazások alkalmával.
Egy szerencsés nyertes átvehetett egy hasonló luxus bőröndöt. Távozáskor mi is kaptunk egy kis ajándékcsomagot, melyben utazáshoz szükséges hasznos holmik voltak.


A nyertes a Cosmolite luxus bőrönddel


Judit, Chaby, Festy, Vera, Panka

A csütörtöki nap további izgalmairól a következő beszámolóban olvashattok.


Képek: Festy, Naraytamas.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr796800245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.