Náray Tamás White Silver Stars 2011 divatbemutató

Náray Tamás White Silver Stars 2011 divatbemutató

2011. május 23. - SMIZEDIVAT by Chaby


A hétfői nap különleges volt számomra, hiszen először vehettem részt Náray Tamás divatbemutatóján. Gyönyörű helyszínen, a Szépművészeti Múzeumban került megrendezésre a bemutató, amely már magában megadta a hangulatát az estének. Nagyon izgatott voltam, mivel az első sorban kaptunk helyet több divatbloggerrel, amely rendkívül kedves gesztus volt a tervezőtől. A ruhák egy részét már láttuk Judittal a múltkori szalonbemutatón, de már nagyon vártam, hogy láthassam a többi ruhakölteményt is. Kedvenceim az egyszerű szabású, de annál izgalmasabb, érdekesebb anyagból készített koktélruhák voltak. Véleményem szerint ezekben a ruhákban minden nő nagyon stílusos és szofisztikált lehet.
A szervezés, a bemutatott ruhák az egész este hangulata arról árulkodott, hogy egy profi, igényes stáb áll mögötte. A divatbemutatót követően a színfalak mögött tartott kisebb backstage bulin  is részt vehettünk, ahol közelebbről is megnézhettük a ruhákat illetve köszönetet mondhattunk Náray Tamásnak aki rendkívül szívélyes és készséges volt velünk divatbloggerekkel.
Természetesen nem maradhatott el a outfit fotózás, Judittal és Verával.
Erre az exkluzív estére én egy dandy vadász hangulatát ötvöztem egy csipetnyi vintage eleganciával. A khaki zöld kockás inget kombináltam bézs színnel és mindehhez egy csodálatos Rózsa kitűzőt kaptam Judittól. Mégegyszer köszi Judy:)

Készülődés pillanatai, a modellek 'ráncbaszedése'




A két kedvenc

A bemutató után a kollekció elkészítésében résztvevők is kivonultak


Csoportkép is készült.
Chaby, Judit, Náray Tamás, Vera

Legújabb kollekció darabjai egy csodálatos portfólióban. Mindenki kapott belőle.


Blogger csapat:
Judit (plus size life blog), Eszti, Vera (charlotte's box), és Chaby:)


Fashion show outfit, Judit által készített kiegészítővel


Közös póz Verával

 

Képek:
Hajnal András
Smizedivat

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr456800227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.