Mugler divatház újabb sokkterápiája

Mugler divatház újabb sokkterápiája

2011. augusztus 02. - SMIZEDIVAT by Chaby





Már többször láthattuk Lady Gaga klipjében Nicola Formichetti művészi agymenéseit, most a Mugler 2012-es tavasz/nyári férfi kollekciójához készített reklámfilmjében még erre is rákontrázott.
A videó a Brothers of Arcadia címet kapta, mely olyannyira durvára sikerült, hogy a vágatlan verzió csupán egy pornómegosztó portálon lelhető fel.
A kisfilmben természetesen semmi előremutató divatot nem láthatunk, azt leszámítva, hogy két fecskét húztak a férfimodellekre és mindenki szinte totál meztelen. Itt egyértelmű üzenet a sokkolás és a meghökkentés, de én pont ezért imádom. 
Kedvenc részem, amikor  a modellekre hulló homok egy hirtelen kamera mozgásnál fekete-fehér színből színesre változik. Igazán művészi és bravúros képi megoldás.
Nézzétek meg a film teljes hosszát, és ne tévesszen meg a kezdeti andalító bájolgás, mert a végére bekeményítenek.
Biztos vagyok benne, hogy a 2012-es tavasz/nyári kampányok közül ez a legprovokatívabb és legügyesebb reklámfogás, amelyet nehéz lesz überelni.


A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr356800171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ági 2011.08.02. 10:19:58

Elég jol felkészitettél a videora. :) Nekem nagyon tetszik a férfi test szépségének ábrázolása, nagyon olaszos. Olyanok mint az romai istenek, egyértelmü, hogy az inspirálta. Tényleg jok a szines feketefehér váltások is. Az erotikus részek pedig tulmentek valoban azon a bizonyos határon, de valahogy nekem mégis esztétikus maradt összességében. Köszi a megosztást, Chaby!