Tüntess a divatért!

Tüntess a divatért!

2011. augusztus 30. - SMIZEDIVAT by Chaby







Az öltözködés üzenethordozó, amely visszahat viselőjére. Ha valakin már a megjelenésében tükröződik a harmónia, egyéniségéhez megfelelő szín és formavilág ruhában, cipőben, kiegészítőkben, hajviseletben; külső és belső egyensúlyról árulkodik.
A ruha hatásos eszköz, amelynek fontosságát sosem szabad alábecsülni.
Ne engedjünk szabad utat a korlátolt emberek véleménynyilvánításának! Miért viseljük el a különböző atrocitásokat? Mutassuk meg a ránk jellemző stílust! Ha úgy érzed, hogy jogod van az egyedi öltözködéshez, és szeretnéd ha a divat is a kultúra fontos része legyen, akkor gyere el a Glamour magazin által szervezett demonstrációra.

Esemény leírása:
Vedd fel a legtrendibb, kedvenc szettedet és gyere el a Glamour falshmobjára! Ha tiéd a legszuperebb szett a zsűri szerint, akkor 250.000 forinttal lehetsz gazdagabb, melyet az Aréna Plázában a Glamour stylistja segítségével költhetsz el.

Időpont:
2011. október 15 .
15 óra



kép: glamouronnline.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr496800155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.