Őszi trendelőrejelzés férfiaknak!

Őszi trendelőrejelzés férfiaknak!

2011. szeptember 25. - SMIZEDIVAT by Chaby

Összegyűjtöttem az őszi trendek közül párat, melyeknek kötelezően szerepelniük kell a gardróbban.

Eredetileg a Glamouronline-ra írtam ezt a cikket, melyet most itt a blogomon is megosztok.




1, Kötött, mintás pulóver

Idén mindenképp szerezz be egy mintás kötött pulóvert, nemcsak a hideg napokon hasznos, hanem bármilyen egyszerű szettet feldobhatsz vele.
Ezt megvásárolhatod a hazai boltokban is, hiszen a Gant új őszi/téli kollekciójában is helyet kaptak a kötött minták.

















2,  Loafer azaz „Makkos” cipő


Régi idők nagy kedvence a kényelmes szinte már gúnyosnak hangzó makkos cipő, amely most visszatért a divatba. Sokan ódzkodnak a loafer cipőktől, de idén több féle anyagból, fazonban és színben jelentkeztek a boltok polcain. Én személy szerint egy laza inggel és farmerral ajánlom, mert így igazán modern és fiatalos külsőt kölcsönöz viselőjének.
Elérhető áron megtaláljátok az F&F új kollekciójában.


3, Villants zoknit!




Nemcsak a nyári szezonban, de még ősszel is hódít a feltűrt nadrág, persze a hideg napokon praktikus zoknit húzni, láttatva a bokát.Manapság nem kell mindig betartani a szabályokat, ezért én bátran ajánlok színes zoknit bármilyen nadrághoz. Legyen az farmer, vászon-, vagy élére vasalt , egy kis vicces részlet sosem árt a szürke hétköznapokban.













4, Halászzsák, hátizsák


A férfiak nem sűrűn váltogatják a mindennapok során táskáikat, így egy jól megválasztott fazon és szín örök kedvenc lehet. Ez a típus kimondottan jó választás, hiszen többféle stílushoz is passzol.
Ha a laza, kényelmes viselet híve vagy, akkor egy ilyen táska telitalálat lehet számodra.
Válassz klasszikus hátizsák formát, viszont színben és anyagban légy kreatív. Én a vászon és a bőr kombinációra esküszöm a Diesel-től.










5, Rozsdaszínek



Tudjuk jól, hogy a férfiak szeretik a sötét színeket, de ha egy kis színt akarsz becsempészni a ruhatáradba, akkor válassz egy egyszerű nadrág helyett egy okker színű chino fazont. Ezáltal az összkép még mindig férfias,de nem unalmas.

Inspirációnak a következő színeket ajánlom: bordó, okker, égetett sziéna, umbra, olivazöld, khaki, karamell. Legyen az nadrág, pulóver, kabát a hideg éjszakákon bármelyik szín kitűnő választás.













6,Túlméretezett nagykabát (parka)



Most újra hódít gyerekkorunk nagy kedvence a túlméretezett nagykabát. Mindez persze modernizálva és többféle színben kapható az üzletekben. Érdemes olyat választani, melynek kivehető bélése van, így nemcsak télen de már kora ősszel is hordható.Én a megfelelőt a H&M-ben találtam meg.
















Képek: gant, h&m, diesel, f&f

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr446800133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.