Náray Tamás - Collection D'époque Moderne - 2012

Náray Tamás - Collection D'époque Moderne - 2012

2011. október 17. - SMIZEDIVAT by Chaby





Ismét a Szépművészeti Múzeum Márványcsarnokában tartották Náray Tamás exkluzív divatbemutatóját, melyet másodjára volt szerencsém megnézni.
Az őszi-téli kollekció tele volt a 20-as, 30-as évek kifinomult eleganciájával. Nemcsak a ruhák szabásvonala, és az aprólékos kidolgozottság, hanem az anyagok is a luxust és a fényűzést jutatták eszembe, úgy mint tollak, szőrmék, rojtok, csipkék, flitterek.
Kedvencem a hosszú, csipke estélyi és az egyik fekete mini ruha asszimetrikus toll applikációval.
A bemutatót követően a backstage-party-n is részt vehettem pár bloggertársammal. Alkalmunk nyílt beszélgetni a tervezővel, aki nem titkolta, hogy Karl Lagerfeld a nagy kedvence és ő az egyetlen designer, aki mellé még a mai napig szívesen beállna gyakornoknak.
Ami nekem szokatlan volt,de abszolút elnyerte a tetszésemet az a zeneválasztás. Sokan elfelejtik, hogy 1-1 divatbemutató sikeréhez hozzájárulhat egy jól megválasztott dallam, ritmus. Mint utólag kiderült a 80-as évek is helyet kapott a show-n, hiszen a zenék többsége 15 évnél nem volt fiatalabb, mégis számomra olyan mainak és üdítőnek hatottak. Jól kiegészült a klasszikus elegancia egy csipetnyi rockos identitással.

Tamás,mégegyszer szertnék köszönetet mondani neked a remek estéért!









További fotók:  ITT


Outfit





zakó: ZARA
farmer ing: VINTAGE
csokornyakkendő: H&M
nadrág: ZARA
lakkbőr öv: ZARA
óra: LEVIS vintage
loafer: VINTAGE






Képek: naraytamas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr626800113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

le monde de skadiida 2011.10.17. 16:00:53

great blog! (:

xx

skadiida.blogspot.com

Névtelen 2011.10.18. 17:00:14

Hol veszed a vintage ruháidat?