Már az orosz Vogue-ban a Versace for H&M ruhák

Már az orosz Vogue-ban a Versace for H&M ruhák

2011. október 18. - SMIZEDIVAT by Chaby


A teljes sajtóanyag megjelenése előtt már az orosz Vogue lerántotta a leplet a Versace for H&M kollekcióról , illetve napról-napra folyamatosan látnak napvilágot a kampányfotók az interneten. A férfi ruhák egyes darabjairól készült backstage képekre is most bukkantam rá.
Nálunk is kaphatóak lesznek majd november 19-től a vörösmarty téri H&M-ben. Az árakra nagyon kíváncsi leszek, bár ha lehet hinni a megjelent plakátoknak akkor talán nem lesz annyira elérhetetlen, 1-2 darabot kivéve.

Ti is várjátok már?

További cikkek:











képek:nitrolicious

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr366800111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsof.berg 2011.10.19. 13:34:21

Sziasztok! Minden divattal, esetleg tervezéssel foglalkozó figyelmét szeretném felhívni egy most megjelent pályázatra! Itt formaruha-terveket várnak, van nyeremény is a helyezettek számára. Részletek itt: MOL csoport formaruha design verseny