Játékra fel! Absolut Mode - your inspiration pályázat

Játékra fel! Absolut Mode - your inspiration pályázat

2011. november 09. - SMIZEDIVAT by Chaby

Az ABSOLUT VODKA és a hg.hu közös pályázatot hirdet.
Tervezzetek egy divatos plakátot az új limitált szériás ABSOLUT VODKA palackjához. Nem kell más hozzá, mint kreativitás és persze egy kis szerencse, hogy a zsűri a te plakátodat válassza ki. A terveket október 31-től egészen november 25-ig várja az ABSOLUT csapata a palyazat@stylewalker.hu e-mail címre.
A feladat nem más mint egy ABSOLUT MODE EDITION plakát tervezése. Csupán annyi megkötés van, hogy az elkészült pályaműveken szerepelnie kell a limitált kiadású üvegnek. A beérkezett munkákat a kampányban részt vevő öt divattervező, Séllei Lilla, a hg.hu szerkesztője és Tóth Rita, az ABSOLUT VODKA képviselője zsűrizi, a nyertest pedig az általa kiválasztott dizájner felöltözteti 100.000 Ft-t értékben.
 
További információt és a pályázathoz szükséges adatokat itt tudjátok letölteni:

A hazai kampány apropójából 5 divattervező, Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri egyedi, limitált kiegészítőket készített, amit természetesen az ABSOLUT MODE EDITION palack ihletett. A kiegészítők között találhatóak bőr karkötők, öv, nyaklánc, táska, sál, kitűző és egy clutch is. Minden  darabon jellegzetesen visszaköszönnek a tervezők stílusjegyei és az ABSOLUT MODE EDITION világa. A kiegészítőkből 10 darab készült, ezzel is még exkluzívabbá téve az ABSOLUT VODKA és a dizájnerek közötti együttműködést.
A svéd cég már nem egyszer kollaborálhatott neves divatcégekkel, többek között a Versace és a Gucci márkákkal is dolgozott már együtt. A divat iránt való tiszteletét ezzel a ABSOLUT MODE EDITION-nel szerette volna kifejezni, mely igazán sikkes és ultradivatos lett. Az üveg kristály hatású lapjai úgy készültek, hogy visszatükrözzék a fényt, a selyemszalag pedig a divat világára reflektál
A kampányt december 2-án egy divatbemutató zárja Magyarország egyik legszebb üzletházában az Váci1-ben (Váci u. 1.) a Budapest Essential Looks és az InStyle szervezésében. Az ABSOLUT MODE bemutatón feltűnik pár tervező a kampány résztvevői közül is, akik őszi/téli kollekciójukkal debütálnak a délutáni eseményen. Továbbá megtekinthetőek az ABSOLUT MODE EDITION kiegészítők valamint Tombor Zoltán AbsolutEly fotókiállítása is.
www.facebook.com/absolut.hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr716800077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

il était une fois... 2011.11.10. 13:47:58

that cuff is SO amaze! X

Filipa 2011.11.17. 17:18:22

i sweetie, i just found your blog and your photos are incredibly beautiful, you have such an amazing style :) by the way i loved the hairstyle on your profile photo ;)
I hope you visit my little blog too.. and maybe we could follow each other?

kisses*
http://f-world-wide-what.blogspot.com/