"Éles minimalizmus" az H&M-től

"Éles minimalizmus" az H&M-től

2011. december 17. - SMIZEDIVAT by Chaby

Eddig a blogomon nemigen láthattatok női lookbook fotókat, de most nagyon megtetszettek a H&M trend részlegének ütős darabjai.  Aszimmetrikus részletek, színes nyomatok és ún. ’colour-blocking’ jellemzi a kollekciót, melyet egyszerűen csak "Éles minimalizmus"-nak neveztek el.
Viselője az a nő lehet, aki fogékony a művészetekre és egyszerre buzog benne a rock & roll érzés is. Ha a fotókra pillantunk, olyan mintha egy neves designer újabb ruhacsodái lennének, pedig csupán fast fashion márkáról van szó. Szezonról- szezonra bebizonyítja az H&M, hogy nem lehet ráunni, és tud újat tervezni elérhető áron.
Kedvencem mindközül a fekete-sárga-fehér festett minta, melyről azonnal Pollock és Tapies festményei ugrottak be. Ma volt szerencsém személyesen is meglesni őket és kinéztem magamnak egy ilyen mintával készült sálat.
képek: h&m

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr126800059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.