Ünnepi készülődés I.

Ünnepi készülődés I.

2011. december 20. - SMIZEDIVAT by Chaby

Lányok felkészülni-vigyázz-rajt
Közeleg a karácsony és a szilveszter. A csodás ajándékok már  a gardróbszekrényben lapulnak és alig várják, hogy kibontsák őket, a karácsonyfát is lassan feldíszítjük,már csak az alkalmi  szettünk hiányzik,hogy tökéletes legyen az ünnep. Összegyűjtöttem pár remek ötletet, melyek biztos támpontként szolgálnak, hiszen a karácsony és az újév nem telhet el csodás ruhák nélkül.
Elsőként a hölgyeknek adok tippet, mit is érdemes felvenni,és egyúttal azoknak az uraknak is felhívnám a figyelmét minderre,akik még a barátnőjük karácsonyi ajándéka után szaladgálnak.
A  Dolce & Gabbana tervezőpáros kollekciójából válogattam, hiszen ők nem tudnak tévedni, és mindig tudják mi a menő. Mind férfi, mind női ruhák tekintetében kitűnő választás, és ihletforrásnak sem utolsó, ha nem engedhetjük meg magunknak az e fajta fényűzést. A női ruhák maszkulin részletekkel, metál csillogással igazán eredeti megoldást nyújtanak. Olyan motívumok mint a csillagok e kollekcióban központi helyet foglaltak el (sokak örömére) . Emellett rengeteg flitter és fényes anyag jelenik meg a ruhákon, blézereken, szoknyákon, leggingseken. A 60-as évek pop-rock téma és a Mini Miss Sicily táskák miatt nekem személyes kedvencem ez a kollekció, de szerintem az outfitek magukért beszélnek.

 

 

 

Most a hölgyeknek ajánlok egy szettet, amelyet a kedvenc  üzleteimből válogattam össze elérhető áron:
A hölgyeknek most sincs nehéz választásuk, hiszen alapkövetelmény a csillogás. Az örök klasszikus a fekete ruha mindig biztos pont bármilyen alkalomról legyen is szó. A lenti összeállításnál is ezt választottam, mégpedig a trendnek megfelelően egy oversize fazont. Ez szinte minden hölgynek jól áll, még a plus size lányoknak is. Ezen felül jól kombinálható,és  szinte olyan mint egy üres paletta , melyet kedvünk szerint feldíszíthetünk.
Különlegessége, hogy egy csipetnyi érzékiséget kölcsönöz viselőjének a mellrésznél lévő átlátszó  megoldás. Én kiegészítő párti vagyok, ezért ehhez a szetthez feltűnő ékszereket ajánlok, de természetesen ügyeljünk az arányokra, így mindig csak egy hangsúlyos darabot válasszunk , a többi kiegészítő pedig legyen diszkrét. Színek tekintetében az arany most első helyre lépett azon a bizonyos ranglétrán, de nem az olcsó ’bazárimajom’ kategóriában, hanem letisztult, kifinomult elegáns formában. Ahhoz hogy ne nézzünk ki úgy, mint aki temetésre megy,  kombináljuk színes cipővel, így megmarad az ünnepi hangulat.
fehér szmoking blézer TOPSHOP,fekete oversized ruha ZARA, pink blézer FOREVER 21, madaras és arany gyűrű H&M, lilaköves gyűrű HERR JUDIT SHOP, arany nyaklánc H&M, táska TOPSHOP, óra CASIO, műszempilla STARGAGER, szemüveg ASOS, cipők (balról jobbra) ASOS, TOPSHOP, JEFFREY CAMPBELL, ASOS, FOREVER21, RIVERISLAND, ZARA, TOPSHOP
Aki tovább keresgélne az ünnepi outfitek között annak egy kis jó tanács az aktuális szín-, és anyagválasztásban.
Színek:
bordó, burgundi, padlizsán, vörös, fehér, fekete, arany
Anyagok:
brokát, selyem, szőrme, csipke, bársony, tollak

fotó: asos,topshop,forever21,zara,hm,herrjuditshop,casio,swide

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr946800053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.