Ünnepi készülődés II.

Ünnepi készülődés II.

2011. december 21. - SMIZEDIVAT by Chaby

Srácok felkészülni-vigyázz-rajt
Közeleg a karácsony és a szilveszter. A csodás ajándékok már  a gardróbszekrényben lapulnak és alig várják, hogy kibontsák őket, a karácsonyfát is lassan feldíszítjük,már csak az alkalmi  szettünk hiányzik,hogy tökéletes legyen az ünnep. Összegyűjtöttem pár remek ötletet, melyek biztos támpontként szolgálnak, hiszen a karácsony és az újév nem telhet el csodás ruhák nélkül.
Most az uraknak adok tippet, hiszen az előző posztban a hölgyek voltak terítéken.Itt szintén figyelmébe ajánlanám azoknak is,akik még nem találták meg párjuk ajándékát.

 

A Dolce & Gabbana idei női és férfi kollekciója egyaránt elnyerte tetszésemet. Az őszi-téli szezonban a 60-as évek fényűző életérzését hozták el nekünk a színpadra. Ez alkalommal sem hibáztak, a szettek magukért beszélnek. A férfiak végre eldobhatják a jól megszokott fekete öltönyüket, és lecserélhetik izgalmas bordó, vörös esetleg mahagóni színűre. Aki nem annyira merész annak is ajánlom a változást, hacsak egy bordó zakó erejéig is.

 

 

 

Jól kombinálható szetteket mutatott be a márka, így mindenki kedvére inspirálódhat belőle. Kiegészítőben én még mindig a csokornyakkendőt preferálom, legyen szó pöttyösről, csíkosról vagy valami élénk színűről. Ha valaki nem szereti a nyakkendőket akkor egyszerűen gombolja be ’nyakig’ az inget, így megmarad az egyedi luxus érzet. Nadrágok tekintetében válasszunk skinny helyett bő fazont, hiszen ez is az idei év újítása!

 

 

 

Most az uraknak ajánlok egy szettet, melyet a kedvenc  üzleteimből válogattam össze elérhető áron:
Bordó öltöny vagy bordó zakó-sötét nadrág párosítás, ez utóbbit választom én is a szilveszteri partyra. Ehhez a színhez akár fehér inget, akár színeset (mint pl.: okkert, karamellt vagy mahagónit) egyaránt passzíthatunk. Idén férfi kiegészítők tekintetében ugyancsak az arany szín esetleg az antikolt bronz bizonyul jó döntésnek, hiszen sok külföldi designer használja erőszeretettel kollekciójában. Én még mindig szeretem a vicces részleteket , ilyen alkalmakkor is, így mindenki figyelmébe ajánlom elegáns cipőhöz a színes vagy mintás zoknit.
bordó öltöny KOOPLAS, nadrág ZARA, mandzsetta HERR JUDIT shop, csokornyakkendő ZARA, óra CASIO,zokni és gyűrű ASOS, T-rex nyaklánc YOUREYESLIE, öv TOPMAN, lakkcipő ZARA,bordó cipő TOPMAN, loafer ASOS



Aki tovább keresgélne az ünnepi outfitek között annak egy kis jó tanács az aktuális szín-, és anyagválasztásban.

Színek:
bordó, burgundi, padlizsán, vörös, fehér, fekete, arany
Anyagok:
bársony, szatén, lakkbőr



fotó: asos,topshop,kooplas,zara,hm,herrjuditshop,casio,swide


A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr786800049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.