Díjazták a Lagerfeld stílusverseny legjobbjait

Díjazták a Lagerfeld stílusverseny legjobbjait

2012. január 28. - SMIZEDIVAT by Chaby

Csütörtök este ünnepi keretek között adták át a Karl Lagerfeld-stílusverseny top 10 helyezettjeinek nyereményeit. Első helyen Schreiter Lilla, második helyen Gergely Judit,(aki nagyon jó barátom és nagyon büszke vagyok rá) a harmadik helyen pedig Eda Franciska.
A szervezőtől Borókai Fannitól tudtam meg, hogy csak a magyar versenyzőknek szerveztek díjátadót és nyereményként vásárlási utalványokat, magazin előfizetést és egyéb divatos ajándékokat is kaptak. Most már csak izgulhatunk, hogy a 15 ország döntősei közül ki lesz az aki február 7-én egy napig segítheti a Metropol újság szerkesztésében a híres Chanel divatház tervezőjét.

Franciska( III. helyezett) és Lilla (I. helyezett)
Óvári Kingát nemrég ismertem meg és örültem, hogy a zártkörű party-n ismét összetalálkoztunk. A 17 éves bloggerlány - aki IX. helyezést ért el a stílusversenyen – elárulta, azért töltött fel fotókat az oldalra, mert egyszerűen csak kíváncsi volt, hogy stílusát a szakmai zsűri hogyan ítéli meg. Az est folyamán sokat beszélgettünk és egyetértettünk abban, hogy Magyarország lemaradásban van ha divatról van szó és rögtön megszólják azokat, akik egy kicsivel extrémebb ruhát vesznek fel, mint a nagy átlag. Én mindig örülök egy ilyen versenynek, amely során nyilvánosságot kaphat az egyéni stílus, és az utcai divat eme szemet gyönyörködtető példái.Talán ezek után kevésbé akad majd ki a toleranciamérő(ha lenne ilyen),amikor a nyertesek végigvonulnak az utcán.
Kinga(IX.helyezett), Chaby, Laura(IV. helyezett), Flóra

 


képek: metropol, saját

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr136800011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexander L 2012.01.28. 11:44:10

Nice :)

Sandra 2012.01.29. 11:31:46

Lovely blog!! Thanks for your comment, I see you have a great sense of style! I love it! And your header image is amazing!!

I'd like to follow each other!

xxx