Nézzétek élőben a GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR GÁLÁT!

Nézzétek élőben a GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR GÁLÁT!

2012. március 19. - SMIZEDIVAT by Chaby

2012-ben már negyedik alkalommal rendezzük meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, amelyen a hazai sztárvilág színe-java is jelen lesz. A Revalid és az Arena Plaza támogatásával megrendezett gálán 2012. március 22-én a díjeső mellett fergeteges parti várja majd a jelölteket és a vendégeket.

 

 

 
Ezúttal minden eddiginél több GLAMOUR rajongó juthatott be az év hazai pink szőnyeges eseményére, de azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek most nem jött össze, a díjátadót ugyanis ÉLŐBEN közvetítjük itt, a GLAMOUR Online oldalán.
 

Március 22-én tehát nincs más dolgotok, mint este 9-kor leülni a számítógépetek elé, és drukkolni a kedvenceiteknek. Hívjátok át a barátnőiteket is, rendezzetek egy csajos estét, és izguljatok együtt a jelöltekért! 

 

Tehát ne feledjétek, március 22-én 21 órakor GLAMOUR Women of the Year 2012 ÉLŐBEN itt, a GLAMOUR Online-on.

 

forrás:glamouronline

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr126799969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.