Glamour Women of the Year 2012

Glamour Women of the Year 2012

2012. március 25. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

Csütörtök este kiosztották a 2012-es év Glamour Women of the Year díjait. A hazai női magazin már negyedik alkalommal díjazza a tehetséges hölgyeket különböző kategóriákban.  Tavalyihoz hasonlóan ismét az UP! club szolgáltatta a helyszínt, ahová kicsivel 20 óra után érkeztünk Judittal a plus size life bloggerével.

 
Az esélylatolgatás már korán elkezdődött, így több divatbloggerrel ( hestyle, street fashion budapest, plussizelife) átbeszéltük hogy vajon kik lehetnek a nyertesek.
Természetesen ezt a  glamour magazin olvasói döntötték el, akik már hónapok óta folyamatosan szavazhattak a jelöltekre. Megjósolható volt 1-2 befutó, de egyhangú döntés mint minden díjátadó esetében előfordul.
Az első kategória győztese az év hősnője díjat a Romani Design vehette át, melyet Maróy Krisztina a Glamour főszerkesztője nyújtott át.
A műsorvezető hölgyek közül én is Tatár Csillára voksoltam, kinek türkiz zöld, elbűvölő csipke ruhájáért Sármán Nóri volt a felelős.
Velem együtt talán legjobban mindenki az év divattervezőjének nyertesére volt kíváncsi, aki idén Abodi Dóra lett. Személyesen nem vehette át a díjat, mert Tokyo-ban tartózkodott. 
A glamour olvasók a legjobb színésznőnek járó díjat Pokorny Liának , míg a legjobb énekesnőnek járó díjat Janicsák Vecának ítélték.
A Glamour Women of the Year másik kategóriája, melyet mindenki lélegzetvisszafojtva várt az, hogy ki lesz az év modellje. Több nominált is nagy eséllyel indult, úgy mint Demmer Erika, Srej Zsófi és Axente Vanessa. A tavalyi forgatókönyvhöz hasonlóan újra Palvin Barbié lett a díj. A hölgyek nagy örömére a legsármosabb férfi a Jóban Rosszban színésze, Száraz Dénes lett.
 
Az első magyar plus size modellügynökség üdvöskéivel és Patival az ügynökség vezetőjével buliztunk és pózoltunk a Glamour fal előtt. 
 
A díjeső még mindig nem ért véget, ugyanis az est folyamán két különdíj is gazdára lelt. A legszebb bőr tulajdonosának a leghíresebb magyar plus-size modellt, Demmer Erikát választották, illetve a Women of the Year legstílusosabb hölgy elismerését pedig Trokán Nóra kapta meg.
Az exkluzív díjátadó hajnalig tartó bulival folytatódott.
 
 
 
 
Judittal a plus size life bloggerével
 
 
VIDEO A Gáláról

 

Köszönöm a meghívást a GLAMOUR magazinnak.  

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr526799963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilka von Torok 2012.03.27. 10:59:21

Nagyon elegáns voltál , mint mindig :)