Hawaii mintával a vízért

Hawaii mintával a vízért

2012. május 08. - SMIZEDIVAT by Chaby

A H&M hamarosan bemutatja a H&M for Water elnevezésű, az egész család számára Hawaii-inspirált darabokat tartalmazó kollekcióját, amely bevételének 25%-ával a WaterAid-et, a világ legszegényebb vidékein élők tiszta vízhez és higiéniai eszközökhöz való jutását segítő szervezetet támogatja. 
 
 
 
A napfényes kollekció a könnyed hawaii életstílust ragadja meg pálmamintás női ruhákkal és szoknyákkal, valamint megkötős felsőkkel és hozzáillő, nosztalgikus virágmintás szoknyákkal. Emellett retró stílusú fürdőruhák, valamint kiegészítők egész tárháza – mint például az átlátszó strandtáskák és fejkendők – is kaphatóak lesznek. Férfiak számára az alapvető nyári öltözet a nyomott mintás shorttal,  napszemüveggel és szandállal kombinált pálmafa-mintás ing lesz. Gyermekek számára pedig egymáshoz illő lányka felsőket és szoknyákat, illetve fiú ingeket és sortokat kínálunk a felnőtt ruhákkal megegyező mintával. A H&M for Water kollekció biopamutból és egyéb, fenntarthatóbb anyagokból készült termékeket tartalmaz, és május 31-étől lesz kapható online, valamint a világ körülbelül 200 üzletében.
Lookbook fotókat átnézve, én már alig várom ezt a kollekciót. Tuti beszerzem valamelyik pálmafa-mintás inget vagy pólót. Teljesen beach hangulatom lett:-P




forrás:h&mfashionmedia

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr516799931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.