MeiKawa ősz/tél 2012

MeiKawa ősz/tél 2012

2012. július 24. - SMIZEDIVAT by Chaby

www.meikawa.com
A márkanév a férfiasság és a nőiség egyfajta összekapcsolódását tükrözi. A név első része, a kellemes csengésű MEIKA olyan megoldásokra utal, amelyeket elsősorban a nőkkel azonosítunk. 
A lágyság és a kecsesség egyszerre jelenik meg a rafinált ötletességgel. A KAWA a férfi oldalról szól. Határozott, lendületes, karakteres és átgondolt. A MEI KAWA férfi és unisex öltözékei olyan ötvözetet képviselnek, ahol a szigorúbb, férfias struktúrákat a nőies könnyedség, játékosság egészíti ki.
A MEI KAWA név a tervező, Kasza Emese nevének betűiből egy játékosszóösszetétel, amely mandarin nyelven azt jelenti: „ne sírj utánam többé.”
A MEI KAWA tudatosan a természetesség felé tart, a ruhák testbarát anyagokból, sajátos szabászati megoldásokkal készülnek, viselője számára praktikus, variálható öltözetet jelentenek. A márkát letisztult, minimalista vonalvezetés jellemzi, amelyet északi és ázsiai irányvonalak határoznak meg.
A RUMBLE KOLLEKCIÓ
A MEI KAWA 2012-es pre-fall kollekciójának hangulatát a gettó-romantika vezette, ám a suhancos ruhatár minden darabját elegáns, váratlan értelmezések írják át. Az emblematikus bomber-dzsekiből így lesz leheletfinom bomber ing és mellény, ahogy a vászonanyagokra adaptált rövid mackónadrágok is a külvárosi lét kifordításai. Továbbra is meghatározóak a márkára jellemző letisztult vonalak, a természetes anyaghasználat és a praktikum. Színekben a „munkáskék”, fekete, rozsda, szürke és fehér dominálnak. Emellett a korábbi kollekciókban a MEI KAWA védjegyévé vált patentsorok is visszaköszönnek. A patentok segítségével különböző rétegek illeszthetők a pulóverekre, ami egy teljesen új összképet eredményez, így egy ruhadarab többféleképpen is viselhető.
forrás:meikawa
További fotók: ITT
fotó | Hencz Péter
fotóasszisztensek | Gáspár Milán, Generál Kristóf
kreatív direction és styling | Pálmai Angie
haj és smink | Kasza Emese
modell | Keresztes Tamás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr956799887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.