Szivárványizmus

Szivárványizmus

2012. július 26. - SMIZEDIVAT by Chaby

szivárvány olyan optikai jelenség, melyet az eső- vagy páracseppek okoznak, mikor a fény prizmaszerűen megtörik rajtuk, és spektrumára bomlik.(wikipedia)
A nyári hőségben szinte könyörgünk egy csepp felfrissülésért, de mit tegyünk ha nem jön. Most a tervezők sem vártak az esőre, inkább kreáltak egy kis vihart. Manish Arora vagy Christopher Kane ennek tökéletes példája.
Különleges metál felületű irizált anyagokat használtak, emellett sok anyagfestést és színkeverést alkalmaztak. Nemcsak a divattervezők használták erőszeretettel a rainbow hatást, hanem a képzőművészek a sminkesek, a fodrászok(dip dye hair), a fotósok és a médiaművészek is. Legyen szó additív vagy szubsztraktív színkeverésről most mindkettő nyerő választás.
Ti is egyszerűen csinálhattok színátmenetes ruhákat, csak egy jó textilfesték kell hozzá. Én hobby boltban szoktam venni, egy tasak 80ft.
 
 
képek:smizedivat.tumblr.com

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr976799885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.