A Sandor Lakatos showroom mostantól elérhető az Andrássy úton

A Sandor Lakatos showroom mostantól elérhető az Andrássy úton

2012. augusztus 29. - SMIZEDIVAT by Chaby

 
 Lakatos Sándor férfi ruha-készítő, fashion-designer, koncept alkotó, aki büszke professzionalitására és arra a több évtizedes szakmai hagyományra- és szemléletre amit felmenőitől örökölt.Tervezési módszerének alapja a tökéletes mesterségbeli tudás, amelynek birtokában a legkísérletezőbb ötleteit is biztos kézzel képes kivitelezni. Akár minisztereknek, jogászoknak, menedzsereknek készít hagyományos, letisztult, rocksztároknak,, nemzetközi sajtó- és szórakoztatóipari guruknak extravagánsabb öltönyt – finom eleganciába öltött egyedi, stílusa- és minőségi anyagválasztása azonnal felismerhetővé teszi a tervezőt.A Sandor Lakatos brand 2005-ös megszületése óta komoly sikereket könyvelhet el. A fiatal tervező megjárta már a sokszínű londoni showroomokat és számtalan new york-i fotózást.. Kreációiban fellelhetőek a futurisztikus fekete-fehér geometrikus formák, letisztult szabásvonalak és a lenyűgöző mintapárosítások, de a Lakatos Sandor brand elkötelezettjei mégis minden esetben ahhoz jutnak hozzá amit már az elmúlt években is megszokhattak: időtálló, extravaganciájánál fogva kortalan férfi divathoz.A márka mindenki előtt nyitva áll, aki részletgazdag, modern, de a tradicionális szabászati minőség iránt makacsul elkötelezett igényes férfi ruházatra vágyik.
 

 

 

 2012 /13 Kollekció   A luxusérzet nem elhanyagolható , hanem egyértelmű üzenet -
A legújabb kollekció híven tükrözi mindazt az elhivatottságot és kreativitást, melyet a tervező már évek óta kitűzött maga elé. A modern férfi gardróbjának nélkülözhetetlen alapdarabja az öltöny, mely idén sem kerülhette el a figyelmet.  A jól szabott zakók slim fit nadrággal fekete és fehér színekben is tökéletesen mutatnak és jól megférnek a bohém szinte már extrémnek számító darabok mellett. A tervezésnek eme tökéletes kontrasztja, melynek eredményeként viselőjének nem kell választania a konzervatív és az extravagáns stílus között. Mindez határtalan magabiztosságot és eltökéltséget hirdet.
A hiperelegáns szmokingokat olyan apró változtatással teszi egyedivé és emeli ki a szokványos hétköznapiságból, mint a felemás (fekete-fehér) hajtóka vagy a szigorú sziluett . A tervező brilliánsan ötvözi a bohém ruhadarabokat az elegáns dandy férfi ruhatárával. Különleges mintákból idén sem volt hiány, ugyanis olyan elbűvölő fantazmagóriákat keltett életre  mint a képregények világa vagy egy dzsungel stilizált képe. De találkozhatunk az utcai stílus jegyében a motoros dzsekivel is, melyen ismétlődő mintaként egy kabát leegyszerűsített kontúr rajza látható.
 
Végre a kollekció darabjait most már mindenki megtekintheti a showroomban, mely nem rég nyílt az Andrássy út 31-es szám alatt. 
A lenyűgöző kampányfotókért Dobos Tamás a felelős, aki egy fura misztikus világba kalauzol el minket. Ez a hátborzongató vadregényes táj és a szuggesztív modellek egyértelmű bizonyíték arra, hogy nem kell mindennek makulátlanul tisztának és szépnek lenni ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen.
 
Sandor Lakatos Menswear designer www.sandorlakatos.com
Showroom: Andrássy út  31. III.em.
+36304601117

 

 
Az egyik kedvenc darabom ez csikós képmásával ellátott zakó. 
A grafikát a tervező tetováló művész barátja készítette
 

 

 

 

 

 

 

Credits:

Photo:Tamas Dobos www.tamasdobos.com

Photo assistant:Matyas Gyuricza

Make up:Richard Fazekas & Dorka Keizer
Designer assistant:Zsanett Bakos
Styling:Sandor Lakatos,Milan Kelecsenyi
Model :Gabor- Wam Models,Csaba Mullner,Norbert Mihaldy
Special thanks: Gabor Marton



képek, szöveg: saját, sandorlakatos brand, 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr646799871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.