Fashioniszták Budapesten I.

Fashioniszták Budapesten I.

2012. szeptember 25. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy hétfőtől újraindul velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Múlt héten szétnéztünk a belvárosban és néhány  igazán stílusos öltözetre bukkantunk! Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!Legyetek minden nap divatosak!
 
 
Barbi 21éves
DIY Ombre haj, burgundi szín,  és grunge stílus , talán első hallásra soknak tűnik, ha egy outfitről van szó. De mégis Barbi megjelenése tökéletes példája e három trend kombinálásának.  Ha a grunge stílust választjuk nélkülözhetetlen a bőrdzseki, (bár az ősz beköszöntével viselése kötelező szinte mindenkinek)  szegecsek és a kitaposott bakancs. Ha úgy érezzük ez túlságosan férfias szerelés ,akkor vegyetek fel egy szűk ,nadrágot vagy leggingset és válasszatok hozzá feltűnő, nőies kiegészítőket.
Külön dicséret a szépen elkészített „ombre” hajért!!!

 

 

 

sapka:H&M

kabát:STRADIVARIUS

póló:VINTAGE

 

nadrág: DIVIDED H&M
csizma: STRADIVARIUS
táska:OVS
fotós:ESZTER GERGELY



A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr156799847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

häjni 2012.09.25. 23:21:54

elkezdtem kifogásokat keresni, hogy miért nem jó, találtam is (de csak mert keresetem) de inkább nem mondom, mert mi értelme mindent kritiázálni? tényleg nagyon jó ez az outfit kényelmes és divatos at the same time (:

SMIZEDIVAT by Chaby 2012.09.27. 21:45:39

:)