Fashioniszták Budapesten III.

Fashioniszták Budapesten III.

2012. szeptember 28. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!
Mariann 25éves

Ha nincs hangulatunk csini ruhába öltözni, vagy egyáltalán nem tudjuk mit vegyünk fel akkor válasszuk a fekete-fehér összeállítást, mert ezzel sose nyúlunk mellé. De még mielőtt tovább folytatnám, le kell szögeznem, hogy nem  a hétköznapi fekete kabát, fekete nadrág ,fehér póló variációra gondolok, hanem legyünk egy kicsit kreatívak, úgy mint Mariann. Ő sem öltözött túl, hiszen csak alapdarabokat visel, de mégis a bőrdzseki és a vízszintes csíkozású nadrág ad egy olyan karakteres megjelenést öltözékének, mely miatt „kénytelenek” voltunk lefotózni.
Így lett ő a pénteki nap Fashionisztája:)
 
póló:BIKBOK
dzseki:H&M
nadrág:MANGO
cipő:VINTAGE
táska:RETROCK

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr546799843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.