OurStyle Exclusive Pop-Up Store a MOM Parkban

OurStyle Exclusive Pop-Up Store a MOM Parkban

2012. november 08. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

Október 30. és december 31. között a OurStyle Boutique választékának különleges szelekcióját ismerhetik meg a magyar divat rajongói. A MOM Park emeletén nyitott OurStyle Exclusive a legjobb hazai tervezők kollekcióit mutatja be, a vásárlók a két hónapig nyitva tartó új pop-up üzletben új termékekkel és dizájnerekkel egyaránt találkozhatnak.
Az OurStyle Exclusive-ban több, mint húsz magyar dizájner, köztük Anh Tuan, DORA ABODI, AnnaEva, Sármán Nóra, Vágó Réka, Lokalwear, és a Kepp Showroom egyedi darabjai vásárolhatók meg. Emellett új tervezők is bemutatkoznak: Balázs Lilla, Roushk, Doridea, Rienne.
Az üzlet megnyitóján két exkluzív kollekció is debütált: az ANH TUAN OurStyle számára tervezett színes, kedvező árfekvésű táskái és kiegészítői, illetve az IVANKA egyedi ConcreteGenezis ruha- és kiegészítő kollekciója, mely Magyarországon először az OurStyle Exclusive-ban és a webshopban vásárolható meg.
 

 

 
Bemutatkozik az ANH TUAN for OurStyle táskakollekció 
 

A hazai divattervezők legszélesebb kínálatával rendelkező OurStyle Boutique generációjának egyik legtehetségesebb tervezőjét, Anh Tuant kérte fel egy élettel teli, színes darabokból álló kollekció tervezésére.

Az OurStyle első dizájner együttműködésére Anh Tuant, a divatrajongók között luxus minőségű táskáiról jól ismert tervezőt kérte fel, aki egy színes, a kozmopolita életstílushoz tökéletesen illő kollekciót tervezett.
Az október 30-tól kizárólag az Ourstyle üzleteiben és webshopban megvásárolható táskák magukon hordozzák a vietnami származású tervező kézjegyeit, az aprólékos kidolgozást, az elegáns, mégis modern vonalvezetést.

Az ANH TUAN for OurStyle kollekció két modellt kínál négy különleges színben. A BONGO ideális táska a mindennapi városi élethez, a kompakt forma elegendő helyet biztosít nélkülözhetetlen tárgyainknak, a letisztult, nőies vonalvezetés bármely outfit tökéletes kiegészítője. A BONGOLINO egy kisebb, játékosabb formavilágú modell, melyet fémcipzáros zsebei tesznek igazán látványossá. “A  színek a világ legszebb tájaira repítik a a táskák viselőjét, a Côte D’Azur a tenger áttetsző kékségét idézi, aGrenada gazdag pirosa ékszerként ragyog. A Havana napsütéses sárgája kiemeli viselőjét a tömegből, a Saint Germain pedig a legkifinomultabb gardróbokban is megtalálja a helyét.”

Az ANH TUAN for Ourstyle kollekciónak az Anh Tuan szokásos árainál kedvezőbb árfekvése lehetővé teszi, hogy minél többen gazdagodjanak egy dizájner darabbal.

 

 

képek:ourstyle sajtóközlemény

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr576799791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.