Vibrálás az utcán

Vibrálás az utcán

2012. november 14. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

A sárga a napfény színe. Az öröm, a boldogság és az energia jut eszünkbe róla. Meleg érzetet kelt elősegíti a mentális aktivitást, és erőt ad. Világos, csupasz egy igazi figyelemfelkeltő pigment, épp ezért ha feketével kombináljuk a legerősebb világító erejét mutatja meg. Ha így viseled tuti hogy nem fogsz beleolvadni a környezetedbe. Nem hiába imádták a 80-as években a vakító neon ruhákat, hiszen igazán feltűnő divatkorszak volt. Még ma is megállja a helyét, de én azt ajánlom, hogy tartsunk mértéket és mindig nézzünk tükörbe mielőtt kilépünk otthonról. Gondoljuk át hogy valóban jól passzítottuk össze a különböző színeket, fazonokat. Én szeretem a túlzásokat de azért ti ne öltözzetek paradicsommadárnak. Rikító színből elég egyféle, és az is a teljes outfit 1 vagy max. 2 darabja legyen.
A mottó: sikkes, igényes, ragyogó!

 

 

képek:style.com,heloks.com

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr336799785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

häjni 2012.11.14. 14:03:19

Imádnivalóak ezek a sárga moher pulcsik, csak ha felveszed mindenki utálni fog, főleg a fekete szövetkabátosok a sok kis sárga szösz miatt :D na de meg is érdemlik, miért öltöznek olyan sötéten? ;)