Titkok, Pletykák, Tények- 5 divathír, amit tudnod kell mielőtt véget érne a hét

Titkok, Pletykák, Tények- 5 divathír, amit tudnod kell mielőtt véget érne a hét

2013. február 10. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

 
Hubert de Givenchy által alapított Givenchy divatcég újabb mérföldkőhöz érkezett. Már jó pár hete az a pletyka járta, hogy a kreatív igazgató, Riccardo Tisci elhagyja pozícióját. De nincs ok az aggodalomra, megnyugodhatunk ugyanis további 3 évre meghosszabbította szerződését, így még jó pár csodálatos kollekciót láthatunk majd.



Az inditex csoport szinte egyik legnépszerűbb márkája a ZARA újabb üzletet nyit Budapesten, mégpedig a WESTEND bevásárlóközpontban. 

Divatcsillagok a Warhol kiállításon
Február 11-én nyílik az a kiállítás ahol olyan nagy nevek lesznek láthatóak, mint Diane von Furstenberg, Calvin Klein, Carolina Herrera csakhogy néhány nevet említsek. Ők a 80-as évek ikonjai, akiket Warhol lencsevégre kapott. A művész karrierjét a 60-as évektől egészen a 80-as évekig mutatja be ez az elképesztő kiállítás. Szívesen megnézném.
Február 7-én kezdődött a világ egyik legnagyobb divateseménye a Mercedes Benz Fashion Week New York-ban. Ez az a divathét, mely egy helyre vonzza a divatszakma krémjét, így magazinszerkesztők, újságírók, stylistok, fotósok, divatbloggerek és megannyi divatőrült zarándokol el a 64. utcához.
 
A H&M legújabb márkája az & Other Stories most bepillantást enged tavasszal debütáló első kollekciójába. A kis videó a napokban került napvilágra, melyből kiderül túlnyomórészt high fashion darabokat fog árulni a márka. Természetesen ezek jóval drágábbak lesznek, mint testvére a népszerű fast fashion brand. Táskák, cipők, ékszerek, és egyéb kiegészítők is helyet kapnak majd az üzletek polcain. Azt már most borítékolni lehet, hogy a fashioniszták első számú célpontja lesz az & Other Stories.

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr746799701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.