5 divathír, amit tudnod kell mielőtt véget érne a hét

5 divathír, amit tudnod kell mielőtt véget érne a hét

2013. április 11. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

 
LOOKBOOK.NU saját websorozattal rukkolt elő. 
Az egyik leghíresebb street style oldal mára már több százezer látogatóval és feltöltővel dicsekedhet és most pedig elindította  STREET FASHION reality sorozatát is. Ezentúl nyomon követhetjük néhány divatfanatikus életét és bepillanthatunk, hogy hogyan is készülnek a remek outfit-fotók.
Vasárnap hajnalban hunyt el Király Tamás divattervező, aki extrém ruhakölteményeiről vált híressé. A 60 éves designert agyon verve találták meg saját budapesti lakásában. Karrierje fénykorát a 80-as években élte meg és kreációi akkoriban nagy visszhangot keltettek.

 

Újabb divatcég vetette meg lábát Magyarországon.
A DESIGUAL spanyol márka egy VIP megnyitó keretein belül mutatta be tavaszi-nyári kínálatát a Westend bevásárlóközpontban nyíló első üzletében. A márka színorgiáiról és feltűnő mintáiról vált híressé, így aki szereti a patchwork-ot és szívesen hódol a „pattern-blocking” trendnek, annak ez maga a mennyország. 

Nemrég azzal vádolták meg a ZARA-t, hogy borzalmas, megalázó körülmények között dolgoztatják a munkásokat az argentín gyáraikban. Elsősorban bolíviai alkalmazottak árulták el, hogy több mint 13 órát dolgoznak naponta és arra kényszerítik őket, hogy reggel 7-től este 23 óráig megszakítás nélkül robotoljanak heti hat napot.Hát igen ,megvan az ára a csodás,de  olcsó márkáknak ,melyek  hetente dobnak új kollekciókat a piacra.

 

 

A Humor Chic szatirikus blog egyedi illusztrációival mutatja be a divatipar másik oldalát, olykor gúnyt űzve tervezőkből, rávilágítva a nyomasztó valóságra. Legújabb dobása „NO FAKE” címmel jelent meg, ahol szembesíti a Celine, a Prada és a Dior márka „másolatait” az eredeti tervezőkkel. A fotók mindent elárulnak, mindenki eldöntheti, hogy kinek hisz. Egy biztos elgondolkodtatóak és tényleg egyformák :)
 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr726799661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.