SmizeDivat editorial III.

SmizeDivat editorial III.

2013. május 29. - SMIZEDIVAT by Chaby

 
 
A következő SmizeDivat editorial is elkészült:) A téma az EXTRÉM SIKK. Egy kicsit sokkoló, egy kicsit gótikus, egy kicsit bizarr :) A gyönyörű fotókat Dézi készítette, a stylingot pedig én találtam ki. / Az előző két sorozatot IDE kattintva megnézhetitek /
________________________________________________________
 
És íme az elkészült fotók,melyek helyszíne még mindig az autóbontó. A világvége hangulathoz tökéletesen passzolt a fekete páncélszerű outfit, melynek központi darabja a Szegedi Kata által tervezett kabát. A lerobbant autók látványa és a szoborszerű beállítások egy baljós víziót vetítenek elénk.
Bár nem  volt egyszerű modellünknek a roncsautók tetején pózolni de némi segítség után végül sikerült megbirkózni a feladattal. A tanulság az ,hogy elegáns öltönyben és kabátban ne próbáljatok instabil jármű tetejére mászni :)


photo: Dézi
styling: Chaby (SMIZEDIVAT)
set design: Chaby
make up: Enikő Rimoczi
model:  Jesus Arakhnéi
 
 



OUTFIT
kabát: Kata Szegedi / kalap, zakó, nadrág, fehér ing: H&M /vastagtalpú bőrcipő: HUMANIC / orrpiercingek: Saját
Werk-fotók 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr116799627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.