Street fashion inspirálta Divatillusztárció II.

Street fashion inspirálta Divatillusztárció II.

2013. július 24. - SMIZEDIVAT by Chaby


Mindig is szerettem rajzolni és régi vágyam, hogy eme szenvedélyemnek a blogomon egy külön rovatot szenteljek. Na és mindehhez mi is lehetne inspirálóbb téma, mint az utcai divat ?!?
Második alkalommal ismét egy magyar stílusikont rajzoltam le, Mariannt a Cashmere in style bloggerét. Örültem, amikor megismerhettem személyesen , hiszen a hétköznapok során is egy igazán őszinte, kedves lány, aki imádja a divatot. Outfit bejegyzéseiben nemcsak kitűnő stílusérzékével találkozhatunk, hanem tüneményes kislányával is, mivel Mariann egy személyben feleség, édesanya és divatblogger. A külföldi sikerekhez pedig csak gratulálni tudok, le a kalappal előtte,  igazi példakép lehet a fiatal lányok és bloggerek számára.

u.i.: YOLO :)





A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr176799577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChocolateFashionCoffee 2013.08.01. 14:42:07

Mi is imádjuk Mariannt! Egy újabb remekmő, gratulálok!


ChocolateFashionCoffee
ChocolateFashionCoffee Facebook Page