A nyár utolsó hétvégéje a Balaton partján

A nyár utolsó hétvégéje a Balaton partján

2013. augusztus 30. - SMIZEDIVAT by Chaby

Néha jól esik a városi nyüzsgésből kiszabadulni és csak élvezni a semmittevést a természetben. Mostanában egyre többször fordult elő, hogy leugrottam barátokkal egy délutánra valamelyik tópartra piknikezni. Na, de indulás előtt jött a két kérdés; mit vegyek fel és mit csomagoljak a táskába?!?  Ez adta a remek ötletet eme cikk megszületéséhez. Most titeket invitállak egy virtuális hétvégi kirándulásra, melyben választ kaptok a kérdésre is.
Hogy mit visel egy stílusos férfi ilyenkor, és mit pakol a táskájába?
Ha az időjárás kegyes és megengedi, akkor egy laza, casual vászon zakót, hozzá passzoló shorttal. Ma már abszolút sikkes a rövidnadrág-zakó párosítás, természetesen alkalomtól függően. De egy esti tóparti sétához vagy vacsorához tökéletes .
Nyáron megengedett a férfiaknak, hogy láttassák a lábfejüket és szerencsére a tervezők ezt kreatívan ki is használják. Én ehhez az outfithez egy stílusos bőrsarut ajánlok. Ha nem kedveljük a nyitott szandálokat, akkor a nyár másik nélkülözhetetlen lábbelijét az espadrillest javaslom. Kényelmes, könnyű és jól kombinálható.
Szürke rövid ujjú ing Topman / Kék vászon zakó Calamar Van Graaf / csíkos krepp rövidnadrág Topman /  szürke bőröv Bikkembergs / fekete saru Lanvin / csíkos vászon espadrilles Topman / aranyozott karóra Michael Kors / csíkos UV napszemüveg Rayban
A másik nagy kérdés hogy ilyenkor mi kerüljön a hétvégi táskába?!?
 
Az élmény megörökítéséhez elengedhetetlen a Lomo. Semmiképp ne hagyjuk otthon, hiszen izgalmas vintage hangulatú fotókat készíthetünk vele, amiket megoszthatunk a különböző közösségi oldalakon is. Melegebb időben biztos, hogy szükségünk lesz arcpermetre és ilyenkor ügyeljünk arra is, hogy arcunk be legyen kenve megfelelő fényvédő krémmel. Az Avéne light nyári kiadása garantáltan megvéd az UV sugaraktól, így az esti randin sem kell pironkodni. A délutáni hőségben pedig a Vichy permetvizével hűsíthetjük magunkat. Nekem abszolút kedvencem mindkét termék. 
Az outfit nem lehet teljes a tökéletes illat nélkül. Az én favoritom a Givenchy Play , mely a tóparton sem hiányozhat rólam. Ne csak a külső megjelenés legyen makulátlan, de közben legyünk környezettudatosak is. Nem mindegy, hogy miből készül a pihe-puha takaró, amin piknikezés során szürcsöljük a hűsítő koktélunkat. Ez a biopamutból szőtt takaró például remek választás lehet.
…és ne feledkezzünk meg a legfontosabb kiegészítőről sem, amibe mindezeket magunkkal visszük. A Benzol vintage kollekciójában bukkantam rá erre a camel színű, csodás bőr-weekenderre, mellyel akár 1-2 napra is elutazhatunk és belefér minden szükséges apróság.
Ha még akad egy kis szabad hely a táskában akkor dobjuk be a Vogue Hommes International magazint, hiszen sosem tudhatjuk mikor szorulunk váratlan stílustanácsokra.

 

camel színű bőr weekender Benzolbag /arany színű LOMO / fehér Iphone 4s / színes pamut pléd Boconcept / parfüm Givenchy Play / Vogue Hommes International 2013 / tollasütő és labda Yonex Basic / vízpermert Vichy / hidratáló arckrém Avéne 
 
fotó:artkraft, montázs saját
 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr796799549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.