VIENNA FASHION WEEK DAY 2

VIENNA FASHION WEEK DAY 2

2013. szeptember 18. - SMIZEDIVAT by Chaby

Itt a Divathét szezon, ami egyet jelent a zsúfolt bemutatókkal, sorbanállással , őrült rohanással, és mindeközben próbálj jól kinézni, fotót készíteni mindenről és posztolni. Engem ezek a pillanatok éltetnek, imádom a nyüzsgést és imádok a rengeteg izgatott divatrajongó között elvegyülni.
Ha követtek Instagramon, Facebookon akkor már láthattatok néhány fotót és videót, amit élőben posztoltam a VIENNA FASHION WEEK-ről. Mindig őrületes egy ilyen nagyszabású eseményen részt venni és inspiráló ennyi kreatív tehetséget látni. A showroom látogatásakor több kedvencem is akadt, úgyhogy elsőként most négy remek tervezőt mutatok be nektek. A következő bejegyzésben pedig a divatbemutatókról számolok be. 
 
 

 

 

 

 









A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr256799537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.