Lush finomságok, nemcsak hölgyeknek

Lush finomságok, nemcsak hölgyeknek

2013. november 20. - SMIZEDIVAT by Chaby

Közeledik a december, a didergős napok és vele együtt a nagybetűs ÜNNEPEK. Ilyenkor szinte ösztönszerűen jutnak eszünkbe a tél kötelező kellékei :- egy vastag kötött takaró, egy kád forró víz, illatos habfürdővel, egy bögre vaniliás zöldtea, és egy áfonyás gyertya.
Talán ezért is van az, hogy egy ilyen hűvös napon szinte mágnesként vonzanak a LUSH illatos üzletei,amelyek melengetik a lelkemet, és feltöltenek ezzel az ünnepi hangulattal.
Idén is készültek a fogadásunkra, és finomabbnál finomabb dolgokkal leptek meg minket Karácsony alkalmával. 
 
MUST HAVE kedvenceim az ünnepekre:
 
1, A Gold Fun gyurmaszappan rengeteg csillámmal és a Honey I Washed the Kids szappan mézes illatával kényeztet minket. 

2,Santa's ajakradír
A télapó is biztosan ezzel az édes kólaízű ajakradírral maszatolja a cseresznye ajkait. Talán ezért olyan pirospozsgás és vidám ha megpillantjuk.
3,Magic Wand
Írj le néhány kört a fürdővízben ezzel a  többször használható varázspálcával, és a kád megtelik tutti-frutti, Snow Fairy illatú habokkal. Talán még a Jézuska is meglep néhány Lush csemegével.

4, Let The Good Times Roll:
Nos, ez a termék amiből jól betáraztam a pipereszekrényembe. Popcornos arcradír, amely a finomra darált szemcséivel nagyon hatékonyan, mégis kíméletesen políroz. Isteni süteményillatát még órák múlva is érzem az arcomon. Minden eddigi arcradírt überel, amit kipróbáltam. 
5, Luxury Lush Pud
Ez a nyugtató hatású fürdőgolyó a kedvenc illatommal , mely simogató levendulával és ilang-ilang olajjal készült - tökéletes fürdő lefekvés előtt. 

fotó: Lush
montázs: saját


A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr166799517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.