KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK! - Legyen a göndör haj az új divat!

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK! - Legyen a göndör haj az új divat!

2013. november 29. - SMIZEDIVAT by Chaby

A JÁTÉK LEZÁRULT!!! 
Gratulálok a nyertesnek , aki CSORDÁS BARBARA lett. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a játékban és Kellemes Ünnepeket kívánok.
Talán nem is volt olyan régen, amikor még a kedvenc popsztárjaink tömött sorokban álltak dauerért a hajszalonokban. Fodrászuk ezután bőszen ondolálta, tupírozta, melírozta frizurájukat óriás hajkoronává, hogy nekünk, hűséges rajongóknak is legyen mit leutánoznunk a tv-k képernyőjéről. Hát igen azok a felejthetetlen, és oly meghatározó 80-as, 90-es évek, amit ha szeretnénk sem tudnánk kiradírozni az emlékezetünkből. Most azonban  újra utolértek minket a göndör fürtök és befurakodtak a legújabb trendek közé, természetesen teljesen modern formában. Nemcsak a hölgyek, hanem az urak fején is egyre több hullám és rakoncátlan fürt jelenik meg a 2013-as hajtrendekben
A Philips ProCare hajformázónak köszönhetően most én is kipróbálhattam,hogy milyen ennek az új trendnek hódolni,és állíthatom , hogy nagyon megtetszett.A bársonyos felületen remekül megtapadnak a hajszálak ami lehetővé teszi a rövidebb haj könnyű feltekerését és megóv minket attól , hogy megégessük az ujjainkat. Ami még nagyszerű benne, hogy a puha bevonat nem roncsolja a hajat és mivel ez egy csiptető nélküli változat , nem hagy lenyomatot a hajban. Arra is gondolt a márka, hogy ne keljen számolgatni a perceket, ezért a Curl Ready jelzőfény „sípoló” hanggal jelzi, ha a hajfürt kész.
 

Most ti is megnyerhetitek ezt az innovatív hajformázót, hogy az ünnepekre menő frizurátok legyen !
 
Hogy részt vehess a játékban, nem kell mást tenned, mint :

◄ Küldj egy fotót a göndör frizurádról a hajstilus2013@gmail.com email címre és a legcsinibb, legstílusosabb, legszebb hajkorona tulajdonosa megnyeri ezt a Philips hajgöndörítőt 

◄ ’Lájkold’ a Smizedivat blog Facebook oldalát 
https://www.facebook.com/pages/Smizedivat/157669577606961

◄ Oszd meg a linken található képet a Facebook-on és

A SORSOLÁS DECEMBER 9-ÉN LESZ!
 
 #Legyenagöndörhajazújdivat





A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr466799511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.