Természetes bőrápolás otthon

Természetes bőrápolás otthon

2014. június 29. - SMIZEDIVAT by Chaby

 Gránátalma szappan | Férfi szappan | Levendulás szív szappan | Holt tengeri só csiga 
 
Szerencsére egyre több hazai cég készít kiváló minőségű natúrterméket elérhető áron. Most szeretném nektek bemutatni az Emanufaktúrát, amelyet nemrég ismertem meg. Én a juhtejes szappanokat és a Holt tengeri száraz iszapot próbáltam ki, és meggyőződésem hogy sokkal több természetes kozmetikumot kellene használnunk életünk során. Próbáljátok ki ti is ha jót akartok tenni a bőrötökkel! 
 
Juhtejes szapponok
A juhtejet a szépségápolásban már az ókorban is használták. Az állati eredetű tejek között (tehéntej, kecsketej...stb...) a juhtejnek a legmagasabb a vajzsír-, fehérje-. vitamin-, (A,B és E), ásványianyag-, foszfor-, kálium-, és magnézium tartalma. Továbbá tejsavat is tartalmaz, mely egy természetes hámlasztó, gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, miközben a nedvességet a bőr mélyebb rétegeibe juttatja. Ezáltal válik a bőr selymessé, puhává és egészségesen hidratálttá. Mindemellett a juhtej tápláló, fiatalító, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik, kiválóan megnyugtatja a sérült, irritált bőrt. 
__________________________________
 
- a testápolók használatát is hanyagolhatod használatuk mellett 
- a bennük található különböző növényi olajok extra táplálást biztosítanak bőröd számára
 - segítenek megőrizni bőröd fiatalságát, rugalmasságát 
- további összetevőiktől függően megoldást nyújtanak különböző bőrproblémákra, mint pl. ekcéma, pikkelysömör, pattanások, bőrgyulladás, narancsbőr... 
- finom illattukkal elvarázsolnak Téged és környezetedet is 
- a természetes illóolajoknak köszönhetően lelkünkre is pozitív hatást gyakorolnak. 
 
__________________________________
 
 
Természetes Holt-tengeri ásványi száraz iszap (mesterséges kémiai anyagokat és adalékokat nem tartalmaz) Feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt. Mélytisztító és fertőtlenítő hatásával segít a mitesszerek, pattanások elleni harcban. Erősíti a hajhagymákat megszünteti a zsírosodást, korpásodást. Segíti az ekcémás, pikkelysömörös bőr tüneteinek enyhítését, regenerálódását. Lazítja az izmokat, segít a reumás panaszok, ízületi gyulladások esetén. Én arcpakolást készítettem belőle,és remekül feszesítette a bőrömet.

 

www.emanufaktura.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr266799409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.