Egy csepp luxus a Tisza-tó partján

Egy csepp luxus a Tisza-tó partján

2014. július 06. - SMIZEDIVAT by Chaby

A sok munka mellett itt volt már az ideje egy kis lazításnak és szinte a gondolataimat találta ki a Butikdesignrooms, amikor meghívott egy Tisza-tavi pihenésre. Nagyon ritka, amikor belföldön el tudok menni egy hosszú hétvégére, így kíváncsian vártam mit tartogat számomra ez az utazás. Hatalmas meglepetés volt Abádszalók, álmaimban sem gondoltam volna, hogy az Észak-Alföldi régióban ilyen csodálatos kis paradicsom rejtőzik.
A Butikdesignrooms családi vállalkozás, ahol a legegyedibb design szobák találhatók, mindegyik különböző stílussal, természetesen a környezethez igazodva. A butikhotelek hangulatához hasonlóan csupán 6 szoba várja a pihenni vágyó vendégeket, ezzel is megteremtve a családias légkört. A madár, a csónak, a víz, a tűz ,a jég és a tölgy szobák közül én az utóbbit kaptam meg, mely földszíneivel, egyedi tervezésű fabútoraival, parkettázott mennyezetével és az ágyam fölött elhelyezett lopótök-világítással elvarázsolt és egyben nyugtatóan hatott rám. A szobához egy hatalmas panorámás terasz is tartozott csodálatos kilátással a környezetre.

Gyorsan kipakoltunk és mivel rengeteg felfedeznivaló várt ránk, azonnal biciklire pattantunk és célba vettük a Csapcse beach-et. Ez egy tavon lebegő privát stég a Tisza-tó partján, amely remek programokat kínál az aktív pihenés kedvelőinek.
Igazi mennyország a luxusimádók számára, hiszen a stégen jakuzzi, drinkbar, DJ pult is található, sőt még naplementés vacsorázni is lehet.  Természetesen szokásomhoz híven sok-sok fotót készítettem, hogy meg tudjam veletek osztani ezt az élményt, de a hely hangulatát élőben lehet igazán átérezni.
A vízisport szerelmesei válogathatnak a különféle sportlehetőségek között, úgy mint a SUP, azaz állva evezés vagy akár a szörfözés ami Magyarországon egyedüllálló itt, ugyanis igazi hullámokon lehet lovagolni. (kötél nélkül) De ezek mellett van Flyboard, Wakeboard, Vízisí, Tube(vízi fánk), Motorcsónakozás vagy a parton egy kis Segway-ezés.
A kiszolgálás abszolút csillagos ötös, a személyzet pedig nagyon kedves ,a csodás reggeliről nem is beszélve. Fenséges ínyencségek vártak minket reggel 8-kor a teraszon, ahol minden házi készítésű volt a kakaós csigától, a ropogós kenyéren és a fűszeres pástétomokon keresztül a frissítő menta teáig. 
Ezt követően egy kicsit hűsöltünk a medence partján, hátradőltünk és élveztük a jó időt. Indulás előtt Festy-vel Segway-re pattantunk, amivel bejártuk egy picit a környéket.  
  
Az utazásunkhoz a hotel saját minibusza állt rendelkezésünkre, hogy a kényelmünk teljes legyen. A bloggercsapat névszerint: Manzard Café, Festy In Style, Maggie the beauty junkie, Wheelchairguy és Pandarte Dóri. 
 
Ha már unjátok a Balatont akkor ugorjatok le pár napra Abádszalókra.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr306799403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.