◄ O U T F I T  2 0 1 4 .0 8 .2 2 .  WHITE IN WHITE

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 8 .2 2 . WHITE IN WHITE

2014. augusztus 22. - SMIZEDIVAT by Chaby


Épp nyaralásomat töltöm a francia riviérán, amely egy káprázatosan gyönyörű hely. Ehhez illő outfittel készültem most nektek. Úgy érzem, hogy ez a szett fejezi ki leginkább a hely hangulatát. A mediterrán luxus városok ( Nizza, Monte Carlo, Menton, St. Tropez) a tengerpart mellett vonzzák Európa elit luxusimádóit. Mindenhol a legdrágább sportautók és a hamisítatlan francia attitűd.  Most teljesült az álmom és az azúrkék tenger partján tölthettem el jó pár napot.
A White in White trend a 2014-es nyár egyik közkedvelt irányzata. A fehér szín minden nyári szezonban felbukkan, de most egy másik arcát mutatta meg idén. A trend lényege azon alapul, hogy többnyire a fehér színhez közeli árnyalatokat halmozunk fel, ami összhatásra igazán feltűnő tiszta érzést nyújt.(mellőzve a colour blocking effektust) Ennél a trendnél megengedett, hogy némileg megtörjük a vakító fehérséget akár egy csipetnyi bézzsel, ezüsttel, ekrüvel. De csínján vele, hogy a monokróm tiszta látvány megmaradjon. Én ezért használtam egy szalmakalapot és egy mintás Nike retro papucsot. 


 Fotók : Gregus Máté  (Mate Gregus Photography)

Outfit

hat:VINTAGE
round sunglasses:WWW.WHOLESALECELEBSHADES .com
white oversized T-shirt: VINTAGE
White short with leggings: WWW. GUYLOOK.com
gold-rose watch: WWW.TRIWA .com
printed slipper: NIKE



Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn











A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr886799385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.