Stílusos kiegészítők mindenkinek - Cruciani karkötők

Stílusos kiegészítők mindenkinek - Cruciani karkötők

2014. szeptember 28. - SMIZEDIVAT by Chaby

A Cruciani C  idén ünnepelte harmadik születésnapját. Ezek a helyes kis makramé karkötők 2011-ben indultak útjukra  Toszkánából és mára már az egész világot meghódították. A fantasztikus cég  Olaszországból Japánon keresztül, Amerikát átívelő hatalma Magyarországot is elérte és itthon is sok-sok ezer rajongót szerzett magának. A sztárok sem maradtak ki a sorból, hiszen Beyonce, Victoria Beckham, Rita Ora, Paris Hilton is előszeretettel viseli ezeket a csodás kiegészítőket nap mint nap. Három év leforgása alatt körülbelül 15 millió darabot adtak el belőlük, ami hatalmas és egyben  hihetetlen  teljesítmény.
 
A legújabb model a  HAPPY (négylevelű lóhere) névre keresztelt karkötő, mely az én kedvencem is lett. Aki viseli ezt a karkötőt az lélekben csatlakozik egy generációkra visszanyúló olasz család missziójához, ami tulajdonképpen a boldogság és a vidámság, egy összekötő kapocs melyet az egész világon ünnepelni kell. 
 
A legjobb benne, hogy a különböző szimbólumokkal rendelkező kiegészítők között mindenki megtalálja a számára érdekes darabot. Az egyik különlegesség a úgynevezett UNAIDS "piros szalag", mellyel a márka csatlakozott a HIV és az AIDS elleni küzdelemhez és az  ebből származó bevétel egy részét jótékony célra ajánlja fel, hogy segítse az ehhez kapcsolódó kutatásokat. Ebből én is beszereztem egyet, mert fontosnak tartom az ilyen típusú összefogást, és szeretném támogatni a jótékony célokat.
 
A nyaralásaim során is szívesen viseltem a különböző élénk színű delfin, teknős, papagáj figurákat a karomon. Az igazi tengerpartos stílus elengedhetetlen szereplői ezek, melyek tökéletesen passzolnak minden outfithez. New York-ban a Times Square közepén is készítettem egy csodaszép fotót illetve a következő outfit bejegyzéseknél is láthatjátok a kedvenceimet még ,pl.: a Happy, a Végtelen, a Fatima Keze, a Mars, a Superman.
 
Ha ti is szeretnétek akkor látogassatok el a Westend City Centerbe Budapesten, ahol  a legnagyobb választékban megtalálhatjátok ti is számotokra a legkedvesebbet.
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr226799373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.