MATTHEW WILLIAMSON for TONI&GUY HAIR MEET WARDROBE

MATTHEW WILLIAMSON for TONI&GUY HAIR MEET WARDROBE

2014. november 14. - SMIZEDIVAT by Chaby

Large Beauty Bag and Product 10.jpgA TONI&GUY HAIR MEET WARDROBE ÖRÖMMEL JELENTI BE A HÍRES BRIT DIVATTERVEZŐVEL, MATTHEW WILLIAMSONNAL, KÖZÖSEN KIALAKÍTOTT MÁSODIK „BEAUTY BAG” KOLLABORÁCIÓJÁT. A LONDONI HAJÁPOLÁSI MÁRKA IMMÁRON HAT SZEZON ÓTA KÉSZÍTI EL A LEGFRISSEBB ÉS LEGMENŐBB FRIZURATRENDEKET A TERVEZŐ DIVATBEMUTATÓIRA. MOST LÁSSUK MILYEN DIZÁJNNAL KÉSZÜLTEK EL A TONI&GUY HMW SZÁMÁRA KÉSZÍTETT LIMITÁLT KIADÁSÚ NESZESZEREK.

A hajápolási márka és a tervező hosszan tartó együttműködésének megünneplésére, Matthew Williamson egy merész és vibráló mintát választott ki 2014-es őszi-téli kollekciójából, amelyet a ’70-es évek nagyvilági korszaka inspirált, így hozva egymáshoz közelebb a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe hajápolási szakértelmében rejlő tradíciót és a divat világ szezonális trendjeit. Az exkluzív kollaboráció egy gyönyörű neszesszer formájában elevenednik meg előttünk, amelyet a két jól ismert, ikonikus brit márka a 2014-es karácsonyi időszakban, a Rossmann drogéria üzleteiben tesz elérhetővé a vásárlók számára, ugyanabban az időpontban ahogy Matthew Williamson legfrissebb ruhakollekciója megjelenik a high-fashion márkákat forgalmazó üzletek polcain.
IMG_7015.jpg
IMG_7409.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr86897861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.