LBL "Liability Behind Luxury" Culture shop és party

LBL "Liability Behind Luxury" Culture shop és party

2014. november 26. - SMIZEDIVAT by Chaby

luan-by-lucia.jpg

Az LBL őszi-téli kollekciójában a sportos elegancia keveredik a laza, bohókás motívumokkal, szabásvonalakkal. A márka elkötelezett híve a fenntartható fejlődésnek és a magas minőségnek, így ebben a szezonban egy izgalmas esemény is kíséri a kollekciót.
 

Culture Shop = Shopping + Learning + Donating

2014. november 28. péntek 17-21h

1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 62.
 

lbl -gift_1.png

Shopping: Az LBL kollekciók darabjait az esemény ideje alatt megtekintheted és megrendelheted a tökéletes méretben.

Learning: A Lucia Divatakadémia csapata jóvoltából lehetőséged nyílik ismereteket szerezni egy hazánkban még kevéssé ismert témában, ugyanis a Culture Shop ideje alatt prezentációt vetítünk "Liability Behind Luxury" címmel. Az előadáson választ kaphatunk olyan kérdésekre, mint hogy mit is jelent a luxus valójában, hogyan alakult a luxusfogyasztás az utóbbi években és milyen változások várhatóak a jövőben, mit jelent a fenntartható luxus és a tudatos divattermék-fogyasztás.

Az LBL minden darabja bűntudatmentes státuszszimbólum, ugyanis a márka elkötelezett híve a fenntartható fejlődésnek és a társadalmi felelősségvállalásnak. A kollekciók bevételeiből minden szezonban egy adott civil szervezetet támogatunk, arculati anyagainkat környezetbarát nyomdával gyártatjuk és a tervezés során törekszünk arra, hogy darabjainkat a legtöbb alkalomra és a lehető legtovább viselni tudd.

Az eseményen egy forralt bor kíséretében a tervezők és divatház vezetői mellett lehetőséged nyílik beszélgetni az UNICEF képviselőivel. Megtudhatod, aktuálisan milyen gyermekvédelmi programok megvalósulásán dolgoznak és mihez járulhatsz hozzá Te is azáltal, hogy belépsz az LBL-t viselő kulturális kreatív nők körébe és a Luan by Lucia titkozatos világába

luan-by-lucia2.jpg

luan-by-lucia4.jpg

LBL DoraD 2014 őszi-téli kollekció

A tavasz-nyári után az aktuális szezon három kulcsembere is Domokos Dóra divattervező, Terzin Anna stylist és Deák Jani formatervező mérnök. A kollekcióban megtalálhatóak a lendületes és szofisztikált nő gardróbjának elengedhetetlen darabjai: a slim fit blézer, a sokoldalú ceruzaszoknya, a művészi gyapjúkabát, a leheletnyi selyem blúz, a decens tubusruha, ugyanakkor a sportos maxiszoknya, a jumpsuit és pelerin is. Az anyagválasztás kiindulási pontja a hegyvidékek által télidőben árasztott hűvös, jeges érzet volt, de a tájképeken túl a Rothko-féle color blocking is inspirációként szolgált. A színek tekintetében a nagy mennyiségű szürke és kék, valamint a leheletnyi piros ötvözése a jellemző.

Az LBL kollekciók visszatérő motívuma a Luan by Lucia Divatház egyéb termékein is megjelenő angyal, ami bár az előző szezonban markánsan jelent meg a ruhákon, idén a koncepciónak megfelelően elküldték téli álmot aludni. A ruhák belsejében megbújva tűnnek fel, ezzel is a bohókás jelleget és egyben a részletekre fektetett hangsúlyt erősítve. www.luanbylucia.com

luan-by-lucia5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr416933469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.