Hermès Tie-break App - egy emlékezetes digitális élmény

Hermès Tie-break App - egy emlékezetes digitális élmény

2014. december 12. - SMIZEDIVAT by Chaby

 hermes-tie-break-app-smizedivat-fashionblogger.jpg

Felvenni a tökéletes nyakkendőt ?Ez az ami soha nem volt könnyű feladat a férfiaknak. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre a piacon az ízléses nyakkendőválasztékból, a sormintáktól kezdve ,a végtelen számú,és szinű nyomatokon át anyagok, méretek és számtalan minőség közül lehet választani. Talán nem meglepő, hogy a legtöbb ember úgy érzi, nehezen találja a tökéletes formaruha tartozékot.A francia luxus designer márka,a Hermès nemrég dobott a piacra egy igen hatásos digitális mobil alkalmazást, melynek elsődleges célja, hogy megkönnyítsék a döntési folyamatot ebben a szorult helyzetben,és izzadságcseppek helyett csak a megkönnyebbülés üljön ki munka előtt az arcunkra. Ez az úgynevezett "Tie-break".

hermes-tie-break-app-3357.jpg

A Hermès "Tie-break" alkalmazás ötletét egy időben mutatták be a hozzá tartozó Hermés nyakkendő kollekcióval. Ellentétben a legtöbb hasonló applikációval,a Tie Break fő célja az volt, hogy egy olyan vonzó alkalmazást használhassunk, amely a legjobbat hozza ki belőlünk egy kis humorral segítse mindennapjainkat,és nem utolsó sorban hogy ránk zózzák ezt a 100% selyemből készült luxus kollekciót.
A Hermès tavaszi-nyári 2015 kollekciója tartalmaz egy nagyon különleges "Time Break" mini nyakkendőkollekciót,mely teljesen megegyezik a "Tie-break" mobilalkalmazás választékával. A digitális nyomott minta ihlette nyakkendő-kollekció minden darabján egy kis QR-kód szimbólum található, a nyakkendő keskenyebbik oldalán - ha leolvassuk mobilunkkal, a "Tie-break" applikáció megkezdi a letöltést. Hermès szerint az új Tie-break arra hivatott hogy kiszakítson bennünket a kemény valóságból,tartsunk egy kis szünetet akár az irodában a, reptéren, a tömegközlekedési eszközön, vagy ami eltereli a figyelmünket egy unalmas értekezleten.Mindez könnyen elérhető és ingyenes letölthető az Apple App Store-ból és a Google Play Áruházból

Használata végtelen egyszerű: válogassunk a különböző színek között,lapozgassunk az oldalon,majd a megfelelő nyakkendő lefelé húzásával a teljes képernyőn megjelenik a kiválasztott minta.Ezt a tükör előtt magunk elé próbálhatjuk,hogy vizionáljuk a kellő színharmóniát. Ha megtaláltuk kedvencünket,a tervezők még a nyakkendő megkötésében is a segítségünkre sietnek videó,illetve rajzos formában. Ezek után nincs is más hátra minthogy berongyoljuk a hozzánk legközelebb eső Hermés üzletbe.Ha valakinek még ez is nehezére esne,akkor a honlapra is szívesen elnavigálnak minket,ahol rögtön meg is vásárolhatjuk a kiszemelt modellt.


Az app igyekszik további szórakozási lehetőséget is kínálni a felhasználóknak, hogy elüssük az időt felesleges szabadidőnkben. Az egyik ilyen kedvenc retro-játékom egy kihívás melyben két vödörrel kell plafonról hulló esőcseppeket elkapni Ez szintén egy rafinált ötlet mely arra ösztönöz minket, hogy újra, és újra, és újra a felültre lépjünk. Azt nem állítom hogy nem tudnék élni nélküle,de mindenképp figyelemre méltó,és ötletes találmány. Irodai alkalmazottaknak mindenesetre kötelező a letöltése.

 

hermes-tie-break-app-3024iphone.jpg

hermes-tie-break-app-3024.jpg

hermes_tie_break_app_drop_game.jpg

hermes-tie-break-app-3036.jpg

 

hermes_tie_break_app_indian_horse_tie_try.jpg

hermes-tie-break-app-3467.jpg

hermes_tie_break_app_tie_collection_2tiee.jpg

hermes_tie_break_app_tie_collection_2tieerr.jpg

 nyakkendo-kotes-szabalya.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr506975929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.