Csodálatos hangulat a belváros szívében

Csodálatos hangulat a belváros szívében

2014. december 22. - SMIZEDIVAT by Chaby

kiosk-jegkorszak-jegpalya-budapest-belvaros-ingyenes-jegkorcsolyazas_7_22.png

Lazítsatok a KIOSK jégteraszán az ünnepi készülődés közben!

A turistáktól nyüzsgő Váci utcát mindenki jól ismeri, de nem is gondolnánk hogy innen körülbelül tíz lépésre egy fantasztikus korcsolyapálya található, melyet ingyenesen használhatunk a téli időszakban az Erzsébet híd lábánál. A helyszínen különleges karácsonyi dekorációval, zenével , valamint igazi szívmelengető téli falatokkal várnak a szervezők. A Kiosk Jégkorszak keretein belül élvezhetik a kicsik és nagyok a 230 m2-es jégpálya használatát illetve a mesebeli, csodás egyedi körhinta varázsolja el a gyerkőcöket és a szórakozni vágyókat egyaránt.  

Mi is kilátogattunk tegnap Festy-vel a karácsonyi ajándékvásárlás közben és készítettünk néhány hangulatos fotót. Látogassatok ti is el valamelyik este.


A KIOSK Jégkorszak fontos célokat is támogat, hiszen egyedüli belvárosi adománygyűjtő pontként szolgál a Menedékház Alapítványnak és a fedélnélküli családoknak, valamint 3 hónapos nyitvatartása alatt számos jótékonysági esemény helyszínéül is szolgál.

kiosk-jegkorszak-jegpalya-budapest-belvaros-ingyenes-jegkorcsolyazas_5_33.png

kiosk-jegkorszak-jegkorcsolya-ingyen-budapest-karacsonyi-vasar44.png

kiosk-jegkorszak-jegkorcsolya-ingyen-budapest-karacsonyi-vasar45_1.png

kiosk-jegkorszak-jegpalya-budapest-belvaros-ingyenes-jegkorcsolyazas_9_.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr307004033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.