Téli bőrápolás uniszex módra

Téli bőrápolás uniszex módra

2015. január 09. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

 larocha2.png

A hölgyek egész évben hidratálják bőrüket,de a legtöbb férfinak csak télen jut eszébe hogy a fürdőszobapolcon keressen a hidegtől kiszáradt,kivörösödött bőrére valami megoldást.Ráadásul ilyenkor érdemes kifejezetten zsírosabb krémekhez nyúlni,ami hatékonyabban csillapítja ezeket a tüneteket.

Tudtátok hogy a La Roche Posay férfiaknak is nyújt praktikus és hatékony bőrápolási megoldást?

Vannak olyan esetek amikor igazán nem baj, ha a férfiak kölcsönkérik a krémeket barátnőjüktől. Ezekkel a készítményekkel több problémát is megoldhattok egy csapásra: mindketten szebbek, ápoltabbak lehettek, és a fürdőszobapolcon is több hely marad! Mivel ezek teljesen semleges csomagolású és illatú termékek,ezért párotokkal HASZNÁLJÁTOK KÖZÖSEN őket!

 

toleriane_ultra_fluide_la_roche-posay.png

 

 

 

TOLERIANE ULTRA FLUIDE La Roche-Posay termálvízzel. Ez az az arckrém, amit akár közösen is használhattok: a különleges, hermetikus flakonba nem tud kívülről szennyeződés bejutni, a krém pedig könnyű hidratáló krém, amely a férfiak zsírosabb bőrének is megfelel. Ráadásul illatanyag-mentes és a flakonja is „uniszex”. Reggeli arcmosás után azonnal bekenem az arcom és egész nap hidratált érzést nyújt. Első használat után megkedveltem, mert egy könnyebb állagú formula, amely nemcsak télen hanem egész évben használható. PARABEN-MENTES. ILLATANYAG-MENTES. TARTÓSÍTÓSZER-MENTES. ALKOHOL-MENTES. LANOLIN-MENTES. HIPOALLERGÉN.

 

 

CICAPLAST BAUME B5 La Roche-Posay termálvízzel. A Cicaplast Baume B5 balzsam 5% panthenol hatóanyagával megoldja a férfiak bőrének apró problémáit is: irritált, kiszáradt, kivörösödött, szél által kifújt bőr, horzsolások, kisebb sérülések. Ezt kifejezetten téli időszakban ajánlanám, mert egy sűrűbb állagú krém, mely erőteljesebb hidratálást nyújt. Az a jó benne, hogy ennek ellenére sem hagy zsíros, fénylő felületet maga után.  Mindig legyen kéznél!

CICAPLAST KÉZKRÉM La Roche-Posay termálvízzel. Semleges illat, praktikus külső … Ez az a kézkrém, amely a sporttáskában is jól néz ki. Helyreállítja a bőr barrier rétegét. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros réteget a bőrön. Akár 3 kézmosás után is fennmaradó hatás.Igazi nehezebb fajsúlyú téli kézkrém ami elsőre egy áttetsző szilikonszerű zsíros masszának tűnik,de a kézbe masszírozva mégis meglepően hamar felszívódik,és remekül ápolja a kiszáradt bőrt.

 

cicaplast_baume_b5_la_roche-posay_-kerium_ds_krem.png

 

Végül egy gyakori problémáról is muszáj szót ejteni,a sapka hordásától kialakuló korpa,illetve a seborrheás piros arcbőr,ami télen erősebben jelentkezik.Ezekre is találhatunk megoldást a La Roche Posay kínálatában.

Kerium DS krém nyugtató kezelés bőrhámlás ellen. Semlegesíti a vörös és pikkelyesen hámló foltokat a bőrön. Megerősíti a bőr természetes védőrendszerét.- Thermal Dermobiotic: a biotechnológiából származó kivételes hatóanyag, amely sikeresen veszi fel a küzdelmet a vörös, pikkelyes foltok ellen és meggátolja azok kiújulását. Piroctone Olamine és cink: a teljes körű antibatkeriális és faggyú-szabályozó hatásért. Nem ragad, kellemes textúra. Paraben-mentes. Bőrgyógyászok által tesztelt tolerancia.

Kerium DS intenzív mikro-hámlasztó hatású sampon-kúra korpásodás ellen. LHA™ biztosítja a finom, intenzív mikro-hámlasztó hatást a makacs korpa gyors megszüntetése érdekében. A hajgyökereket célzó technológia tisztító hatású komplexet visz a fejbőrre és a faggyúmirigyekhez, hogy a korpásodást már a kialakulásánál kezelje, és megakadályozza kiújulását. A PP vitamin enyhíti a viszketést. Hatékonysága a fejbőrre szakosodott bőrgyógyászok klinikai tesztjeivel igazolt. Kiváló kozmetikai tulajdonságok: a selymesebb, ragyogóbb és ápoltabb hajért.

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr877055783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.