First day at MILAN FASHON WEEK

First day at MILAN FASHON WEEK

2015. március 03. - SMIZEDIVAT by Chaby

magyar_divatbloggerek-_milan-fashion-week-2015-festy-chaby-maggie.png
Festy(Festy in style bloggere ), jómagam és Maggie (Beautyjunkies bloggere)
________________________________________________________
Sziasztok!

Kedd délután Maggie, Festy és én végre megérkeztünk Milánóba, a 2015-ös őszi-téli divathétre! Első utunk egyenesen Roberto Cavalli showroomjába vezetett, hogy átvehessük a meghívónkat a Just Cavalli bemutatójára, majd kiélveztünk a szabad esténket és a belvárosban csavarogtunk. Másnap pedig még ennél is izgalmasabb napunk volt! Mindannyian a magyar tervezők camel outfitjeiben vettük birtokba Milánó utcáit, mire pedig a Gucci show helyszínére értünk, már ott tolongtak a világhírű fashionisták, modellek és bloggerek: még Anna dello Russo-val, Bryanboy-jal és Linda Tol-lal is találkoztunk! 

A nap ezek után interjúkkal és streetstyle fotózásokkal telt: többek között a WWD, a Glam.com és a brit Glamour riporterével is beszélgethettünk, majd Alberta Ferretti bemutatójának backstagében a MAC vezető sminkesét (Diane Kendal) is ki tudtuk faggatni egy-két háttérinfó erejéig.



Hamarosan újból jelentkezek!
Fotók: Szín Róbert

06.jpg

07.jpg

08_1.jpg

09_1.jpg

10.jpg

02.jpg

02a.png

03.jpg

04.jpg

05.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr387220295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.