PEPE JEANS LONDON Spring/Summer 2015

PEPE JEANS LONDON Spring/Summer 2015

2015. március 15. - SMIZEDIVAT by Chaby

PEPE JEANS LONDON Spring/Summer 2015 Ad campaign Made For Mischief

Nincs is jobb idő szórakozni és mókázni a főváros környékén, mint mikor beüt a nyár - pontosan akkor, amikor a Pepe Jeans London 2015-ös tavasz/nyár kollekciója jelentkezik, igazi csínytevőknek, mint ahogy azt a Cara Delevingne újból sztárként lép a rivaldafénybe, ezúttal George Alsforddal és Dominic Carish-sal karöltve, hogy kifejezzék a kollekció lázadó és szabad-szellemű jellegét. A Mario Sorrenti által a londoni Somerset Houseban készített képek ötvözik a Pepe Jeans London művészetek és kultúra iránti szeretetét a márkában rejlő fiatalos és bohókás érzéssel: Látható, hogy Cara nagy hatást kelt a szökőkutak között és új barátra tesz szert egy szobor személyében, akivel pózol. Mint az előző kampányokhoz, az ideihez is kíséretül szolgál majd egy gyönyörű videó, hogy útjára indítsa azt a kiválasztott országokban.

Cara Delevingne interjú


Mit jelent számodra a Pepe Jeans London SS2015 MADE FOR MISCHIEF kampánya?
Szerintem tökéletes! Imádom. Nagyszerű. Valahogy rá akarom tetováltatni a másik lábfejemre. Van egy "Made in England" az egyiken - "Made for Mischief" lehetne a másikon. Szerintem egy kicsit mindenki csínytevőnek született, csak az a kérdés, mikor jön elő ez a csínytevés. Akkor, mikor a pajkos oldalad tör elő. Mindenkiben megvan ez. Tudod, mikor a kisgyerek meg akarja viccelni az embereket, vagy csak igazán szórakozni akar. Nem lázadásból, hanem azért, hogy jól érezze magát. Igazán mindenki csínytevőnek született. A Pepe-nek igaza van!

Mik voltak a kedvenc darabjaid a Pepe Jeans London SS2015 kollekcióból?
A farmerek mindig nagyszerűek, mert igazán tökéletesen passzolnak. A vékonyított farmer remek, csak edzőcipővel vagy csizmával, egy pólóval és a kabátommal hordom.

Írd le a Pepe Jeans-t öt szóban.
Időtlen, menő, laza, csajos, egyszerű.

Hogyan építed be a farmert a mindennapi stílusodba? Szeretem a farmert, életem majdnem minden egyes napján viseltem farmert. Ha nem, valami akkor is volt - legyen az egy farmer kabát, dupla vagy tripla farmer, esetleg cipő vagy kalap. Merjük bevállalni. Miért ne? A farmer a kísérletezésre való!

Hogyan írnád le a személyes stílusod?
Úgy tudnám leírni, hogy ami épp reggel akarok lenni. Nem tudom igazából... Mindig valami, - nem azért mert éppen kényelmes - amiben jól érzem magam. Kényelmes, gyakran átlagos. Attól függ, fel akarok-e öltözni. Fiatalos. Néha kissé bohókás. Bármi, ahogy reggel ébredek. Érezhetem magam akár dinoszaurusznak, akár ballett-táncosnak, csak ettől függ.

Milyen hatással van London a stílusodra? London hatással van a stílusomra, önmagában azzal, hogy folyton változik. Senki nem fél attól, hogy új dolgokat próbáljon ki. Tudod, a legtöbb londoni tervező, főleg a fiatalok. Szerintem ez mindig olyan, hogy fogunk eklektikus dolgokat, esetleg régieket, és összekeverjük őket, ezáltal valami teljesen újat teremtve, különböző színekben. Még akkor is, ha van egy stílusom, soha nem lennék képes arra, hogy ... Nem szeretek nemet mondani semmire. Imádok öltözködni, de nem feltétlenül nézek ki jól benne. De pont ezért, valahogy mindent szeret az ember Londonból. Minél bolondabb, annál jobb.

A Pepe Jeans London Portobello szívében született, mit jelent Portobello a te számodra?
Portobello a felnőtté válásra emlékeztet, a szórakozásra a barátaimmal a vásárban.

Szerinted melyik híres londoninak van nagyszerű stílusa?
Kate Moss, Sienna Miller, Alexa Chung...

Hogyan jellemeznéd egy szóval a londoni divatot? És a new yorkit? A franciát? Kérlek, válassz egy-egy melléknevet a legfontosabb divat- városokhoz.
Több szó kell! A londoni eredeti, kreatív, ikonikus, befolyásos, rajzos; a new yorki egyedi, ideges, végleges, szervezett; a párizsi klasszikus, elegáns, időtlen, nőies.

Divat, egy szó ezernyi jelentéssel, mit jelent számodra?
Számomra a legnagyobb, nem hagyományos értelemben vett "család", amit sosem tudnék pótolni.

Hogyan változtatta meg a modellkedés az életedet?
Sokkal többet tudok a divatról, sokkal több ruhám van, gyönyörű ruháim, szert tettem pár különleges barátra, és nagyon sokat utaztam.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban? Az utazást, az embereket, akikkel találkozom és együtt dolgozom.

Mit tanácsolsz a feltörekvő modelleknek? Ne hagyd, hogy az emberek lenyomjanak, ne szállj el, legyél boldog és legyen jó ügynököd - és legyen jó a kapcsolatod velük.

Mi a legjobb stílus lecke, amit valaha tanultál?
Még mindig tanulok és szeretek önmagam lenni.

Ahogy a siker nő, egyre láthatóbb vagy és egyre több az ítélkezés. Hogy birkózol meg ezzel?
Van egy nagyon jó támogató bázisom, a családom, az ügynökségem: a Storm, emberek, akikkel a divatiparban együtt dolgozom és természetesen a követőim Twitteren, akik meggátolnak abban, hogy magányosnak érezzem magam. Imádom őket, ők tartanak egyensúlyban.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr77273399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.