Húsvéti huncutságok

Húsvéti huncutságok

2015. március 16. - SMIZEDIVAT by Chaby

lush-husvet-szappan-ajandek3.png

Ahelyett, hogy agyoncsomagolt, csokitojás alakú kalóriabombákkal támadnád le családtagjaid és barátaid, idén inkább lepd meg őket a Lush limitált szériás, húsvéti fürdőtermékeivel! Ez sokkal barátságosabb húzás mind a derékbőség, mind a környezetvédelem szempontjából. A Lush fürdőgolyói, habfürdői és szappanjai ugyanis szilárdak, ami azt jelenti, hogy tartósítószer-mentesek is, ráadásul csomagolóanyagot sem igényelnek. Azt már mondanunk sem kell, hogy a Lush semmit nem tesztel állatokon, mi a nyuszikat nem kísérleti alanynak, hanem kizárólag a húsvéti termékek ihletőinek tekintjük.
Az idei kínálatban épp úgy megtalálhatók a vadonatúj találmányok, mint a visszatérő kedvencek, és a hangsúly mindig azon van, hogy igazi értéket kapsz a pénzedért.

1, Somewhere Over the Rainbow
Ha egy szelet szivárvánnyal fürdesz, a gondjaid pillanatok alatt semmivé olvadnak. Ez a szappan rózsakivonatot, szicíliai mandarint és neroli olajat tartalmaz, hogy könnyedén végigtáncolhass az életen. | 1.690Ft / 100g

2,Pot O' Gold tusfürdőzselé
Mesebeli kényeztetés - kincset érő összetevők és gazdag, édes illat. Nagyon aranyos! Fürödj ezzel a zselével, és aranyéleted lesz, mert bőröd selymes puhasággal hálálja meg a gondoskodást. Az extra kényeztetést nyújtó zselé édesnarancs-olajjal, mirhagyantával, friss ananászlével és vaníliakivonattal teszi ragyogóvá a zuhanyozás perceit, miközben téged pompás illatúvá varázsol. | 3.190Ft / 240g

3.,Immaculate Eggception (Yellow)
Ez a gigantikus méretű húsvéti tojás mindenkinek tökéletes ajándék. Rázogasd meg és próbáld kitalálni, mi van benne! Amikor feltöröd, azt fogod látni, hogy még egy fürdőbomba rejtőzik a belsejében – vagy egy mininyuszi, vagy egy minicsibe.
2.490Ft / 260g

4,HOPPITY POPPITY FÜRDŐGOLYÓ
Egyszer fent, egyszer lent. Ha éppen lent vagy, pattanj fel újra ezzel a lelkesen pezsgő kisnyuszival. Segíts neki beugrani a kádba, és friss, gyógynövényes élményben lesz részed, amitől olyan vígan fogsz kandikálni, mint egy nyuszi, aki a fűben ül.
1.190Ft / 80g

5, Golden Egg
Aranyszínben csillogó luxusfürdő ÉS fürdőbomba egyben, a Honey I Washed the Kids illatával! Kell ennél többet mondani? Külső rétege luxusfürdőből készült, ezért amikor bedobod a kádba, először lesüllyed, majd amikor a fürdőgolyó-belső elkezd pezsegni, pazar mézes-karamellás illatot árasztva a felszínre emelkedik.
1.490Ft / 100g

6, Fluffy Egg
Illata ugyanolyan, mint a Mmmelting Marshmallow Moment luxusfürdőé és a The Godmother szappané - kinek kellenek ezután a csokitojások? A vattacukor illata még a legnagyobb édességrajongókat is teljes megelégedéssel tölti el
1.190Ft / 125g

7,Carrot szappan
Ez a ragyogó és vidám, répa formájú szappan gyökeresen eltér minden mástól. A bergamott és a szíciliai citrom szívvidító olajai gondoskodnak róla, hogy semmi ne zavarhassa meg a boldogságodat. A tömb közepében lévő nyuszi nem véletlenül ugrál örömében, hiszen ez a szappan is pálmaolajmentes alappal készül.
1.690Ft / 100g

8,Funny Bunny
Ez a vidám, kajla fülű kisnyuszi sok vidám fürdőélményt tartogat a számodra. Ifjaknak és örökifjaknak egyaránt nagyszerű ajándék! Tartalma: Carrot szappan 100g, Green Fun gyurmaszappan 100g, Whoosh tusfürdőzselé 100g, Grass tusfürdő 100g.
7.690Ft / 400g

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr97273151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.