Megjelent a Daniel Wellington legújabb DAPPER karóra-kollekciója!

Megjelent a Daniel Wellington legújabb DAPPER karóra-kollekciója!

2015. április 08. - SMIZEDIVAT by Chaby

dapper_3daniel-wellington.jpeg

 

A svéd nemzetiségű Daniel Wellington órákat a letisztult, egyszerű de mégis elegáns stílus jellemzi,melyet különböző szíjakkal lehet egyedivé varázsolni. Ez a divatos és klasszikus design kizárólag minőségi anyagokból építkezik. A klasszikus darabokat gyakran élénk színekkel kombinálják ,így a hétköznapok során is tökéletesen beilleszthető a ruhatárunkba. Én nagyon szeretem , ha úgy tartja kedvem egyszerűen lecserélem a bőrszíjat színes textilre, így szinte mindenhez passzol. 

Az eddig megszokott klasszikus nagyon elegáns formavilágot most egy kis csavarral próbálták még tökéletesebbé tenni a gentlemen férfiak számára. A részletes újratervezés, kék óramutatók, a római számos órajelzők, a dátum kijelzés egy új szint a DW órák világában. Valódi olasz bőrszíjjal , ezüst vagy rosegold óratokkal vásárolható meg.

A Daniel Wellington legújabb DAPPER karóra-kollekciója a mai naptól előrendelhető a DW hivatalos weboldalán  www.daniel-wellington-PRE-ORDER.com  

Csapj le rá ,és legyen tiéd elsőként egy, ebből a exkluzív limitált szériás kollekcióból! Én teljesen beleszerettem az új dizájnba.

A megrendelt darabokat a cég május végéig szállítja házhoz. A DW webshopban és a kiskereskedőknél csak júliustól lesz elérhető az új kollekció.

instagram_dw_dapper_bristol_1_daniel-wellington.jpeg

 

dw_dapper_sheffield.jpeg

 

dw_dapper_st_mawes-daniel-wellington-new-collection-uj-kollekcio-ora-2015.jpeg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr157349322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aram92 2015.04.08. 22:00:09

Egy tökéletes nő, mindig az igazi gentleman kiegészítője. Nem is kell neki más, egy szép óra, mutatós menyecske, és egy támogató, de dögös anyuka mögötte!
ajoedesanyadbelulrol.blog.hu/