Dove - Válaszd Te is a szépséget

Dove - Válaszd Te is a szépséget

2015. április 14. - SMIZEDIVAT by Chaby

dove_kampany.png

A Dove, "Choose Beautiful" kampánya keretein belül újabb izgalmas projekttel lepett meg bennünket. 

 

Öt különböző nagyváros (San Francisco, Sanghaj, Delhi, London, Sao Paolo) egy-egy emblematikus ajtaját látták el két jelzővel, majd vették kamerára azt, hogyan látják magukat, hogyan viszonyulnak a bejáratokon átlépő nők a feliratok alapján saját szépségükhöz. Az egyiken az átlagos, a másikon viszont a szép jelző díszelgett. A videó legelején a legtöbb nő, félelemből, önbizalomhiányból és még ki tudja milyen okokból az átlagosok táborába sorolja magát. Félnek áthaladni a szép felirat alatt. Elgondolkoztató, nem? 

A videó előrehaladtával van aki megbánja döntését, van aki győzelemnek írja le, hogy áthaladt a szép ajtón, van aki hezitál, hogy talán a szépet is választhatta volna. Ahogyan egyre több nő szólal meg, egyre inkább látjuk azokat a pozitív példákat, amelyek azt mutatják meg nekünk, mennyire fontos a helyes önkép, és, hogy mekkora ereje van annak, ha csupán saját választásunk eredménye, hogyan szeretnénk látni és láttatni magunkat. Mi most válasszuk azt, hogy ma és holnap és holnapután és mindörökké szépnek fogjuk látjuk magunkat! 

Válaszd Te is a szépséget és terjeszd a videót, mert a szépség szerintünk is belülről kezdődik! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr157367440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.