Férfias hajápolás

Férfias hajápolás

2015. július 08. - SMIZEDIVAT by Chaby

kevin-murphy-thick-again-formen-pasi-hajnoveszto-tonik.png

 

Körülbelül 3 hete tesztelem kedvenc hajápoló márkám a Kevin Murphy férfiaknak szánt tonikját a Thick Againt. Egy ideje nagy lelkesedéssel használom ezt a márkát mivel rendkívül sok különleges természetes összetevő található bennük ,és mégis arról váltak híressé hogy egyáltalán nem nehezítik el a hajat ,még több termék együttes használata esetén sem.
Amikor bemutatták nekem ezt a kifejezetten férfias termékcsaládot,mindenképpen szerettem volna egy próbát tenni,hiszen sok jó dolgot ígért, főként a hajserkentő hatást. A család tagjai egészen pontosan  a Stimulate Me serkentő sampon,a Stimulate Me frissítő hajbalzsam és a Thick Again hajvastagító pakolás.
Természetesen nem kell megijedni,hiszen nem igazán pakolásról beszélünk,inkább amolyan “férfiasan” kényelmes fújós tonik sűrűségű szérumról,amit egyszerűen a hajmosás után a fejbőrünkre kell fújni.Én kicsit a fejbőrbe is masszíroztam mielőtt megszárítottam, hadd fejtse ki minél jobban a hatását. Az illata kellemes mentolos,és később is lehet érezni,ami nekem nagyon tetszett. A szárításnál érezni egy határozott hajformázó hatást is: tartást is adott a hajamnak,és jobban összefogta.Testesebbé tette a vékony szálú hajamat. A másik dolog amiért kipróbáltam hogy nemcsak vastagítja de a haj növekedését is elősegíti. Én nagyon bizakodó vagyok és várom a további pozitív eredményeket.

 

kevin-murphy-thick-again-formen-pasi-hajnoveszto-tonik-pasi-hajapolas.png

Most néhány szó a termék összetevőiről:

Hajban maradó haj vastagító pakolás vékony szálú hajra. A THICK.AGAIN a szempillák hosszabbításánál és dúsításánál is alkalmazott technológiával megvastagítja a hajszálakat, amelyek ettől azonnal dúsabbnak és sűrűbbnek hatnak, miközben javítja a haj és a fejbőr minőségét is. A TCHIK.AGAIN-t úgy tervezték, hogy meghosszabbítsa a haj növekedési időszakát és lerövidítse a hajhullás időszakát. Segít eltávolítani a hajtüszőben felépülő DHT-t, amelyet a férfiak hajának elvékonyodásának első számú okának tartanak. A citrus flavonoidok, a gyömbér és a petrezselyem kivonat vastagítják a hajszálakat és megelőzik a hajvégek töredezettségét. Gazdag Oleanolic sav tartalma a haj gyökerére hatva megerősíti azt, így megelőzve a haj elvékonyodását és a hajhullást.
Petrezselyem kivonat: Koncentrált mennyiségű apigenint tartalmaz, ami növeli a vér áramlását, így segítve a fejbőrt, és az egészséges és erős hajat. A petrezselyem kivonat serkenti a hajnövekedést miközben meghosszabbítja a növekedési szakaszt. Karbantartja a kis érfalakat, így növelve a véráramlást. Ez a természetes antioxidáns és gyulladáscsökkentő elősegíti a haj növekedését és vastagodását. Támogatja az adhéziós fehérjéket a haj gyökérben, ezáltal növelve a rögzítő erőt és megakadályozza a hajhullást.

Biotinoyl tripeptid-1: A szempilla sűrítés és hosszabbításnál használt technológiát alkalmazva a Biotinoyl tripeptid-1 a hajba jutva erősíti a hajat, helyreállítja a töredezett végeket. Segít abban, hogy a hajszál megdagadjon, ezáltal vastagabb haj benyomást kelti. Erősíti a hajat, a haj fejlődése közben. Támogatja a hajat a növekedési fázisban. Elengedhetetlen, kulcsfontosságú szerepet játszik az egészséges haj fejlődésében a fejbőr területen, ahol a sejtek részt vesznek a reprodukciós folyamatban, így csökkentve a hajhullást.

Csalán kivonat: Tisztítja és serkenti a fejbőrt, hogy segítsen megállítani a hajhullást, és optimális feltételeket teremt az egészséges hajnövekedés számára. Erősíti a haj szálat, és fokozza a hajhagymák oxigén ellátását.

Oleanolsav: A Hemslaya gyökérből kinyert összetevő harcol a follikulus öregedése ellen megerősítve a hajhagymát. Antioxidáns tulajdonságának köszönhetően kedvező hatású a haj számára, erősebbé teszi azt. Gyulladáscsökkentő tulajdonsága támogatást nyújt a DHT által okozott károk visszafordításában és megelőzésében.

Kék lótusz virág kivonat: Növeli a sérült haj természetes fényét, miközben növeli a törékeny haj tömegét, testességét és rugalmasságát.

Ló gesztenye mag kivonat: Puhítja a haj felszínét, erősíti fényét és kezelhetőségét.

Hidrolizált búzaprotein: Egy erősen finomított, természetes eredetű fehérje a teljes kiőrlésű búzából nyerhető. A búza protein javítja a haj testességét és fényét, miközben kondicionált érzetet ad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr497615086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.