Tökéletes napvédelem

Tökéletes napvédelem

2015. július 10. - SMIZEDIVAT by Chaby

bioderma-photoderm-napvedo-spray-teszteles-divatblog-.png


Amikor a Bioderma meglepett egy csomaggal ebben a tikkasztó hőségben,izgatottan vártam,mit hoz majd a futár,és mire tudom használni a kedves ajándékot.A dobozt bontogatva előbukkant a Photoderm fényvédő narancssárga flakonja,őszintén szólva egyáltalán nem volt számomra ismeretlen ez a remek kis termék,hiszen korábban is leginkább ezt használtam napozáshoz.Igaz,hogy az előző években a Bronz változatot,és abból is a 15 faktoros verziót,így most kíváncsi voltam mire képes ez a 30 faktoros naptej.

A Photoderm az első biológiailag aktív sejtszintű fényvédelmet biztosító termékcsalád, amely kettős védelmet biztosít az alkalmazott széles spektrumú (UVA és UVB szűrők), valamint aCellular BIOprotection® technológia segítségével. Víz- és izzadásálló, rendkívül fotostabil, hosszantartóan hidratáló és bőrnyugtató hatású készítmények.


Azt hiszem maximális tesztelésnek vethettem alá,mert amikor a hőmérő higanyszála 37 fok felé kezdett kúszni és az afrikai hőségben az aszfaltra olvadt a cipőm talpa azonnal törölközőt dobtam a táskámba,és persze a kedvenc naptejemet,és a legközelebbi strandra rohantam némi felfrissülésért.
Az érdekesség kedvéért a naptejet ketten próbáltuk ki,két különböző típusú bőrre.Míg az enyém közepesen jól barnuló,addig a napozótársam bőre érzékeny ,hipófehér és leégésre igencsak hajlamos. Körülbelül 4 órán keresztül voltunk folyamatosan a napon,és a vízben felváltva,többször bekentük magunkat,és vártuk,mi fog történni,de közben természetesen jól szórakoztunk. Habár talán sokan megköveznek érte de bennem még mindig az a tévhit él,hogy elég egy 10-15-ös fényvédő a napozáshoz,mert különben sosem barnulunk le,pedig egy ideje lépten nyomon azt sulykolják belénk hogy a naptej csak akkor naptej ha 50-től felfelé vanak rajta a számok. Az emlékeimben úgy élt hogy minél magasabb a faktor,annál fehérebb az állag,amitől úgy nézünk ki a törölközőnkön fekve, mint egy kívánatos tejfölös lángos.
A legkellemesebb meglepetés ért minket amikor magunkra kentük ezt a kellemes illatú és igen könnyedén felszívódó krémet.Nemcsak hogy könnyen felszívódott,de később sem volt kellemetlen “viselni”és semmilyen zsíros érzetet nem hagyott maga után. Miután jól leszívott minket a nap,és kifáradva hazaértünk,teljes megelégedettséggel tapasztaltam hogy tökéletesen megvédett és még barnulni is tudtam tőle.A barátom boldogan hívott hogy még az ő fehér bőre is teljesen égésmentes volt,amit nem túl gyakran mondhat el magáról egy strandon töltött nap után.
Összességében csak azt mondhatom amit eddig is:nem csalódtam a Biodermában.

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr507608684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.