Formatervezett bőrápolás

Formatervezett bőrápolás

2015. augusztus 09. - SMIZEDIVAT by Chaby

saalco-cosmetics-formen-ferfi-kozmetikum-magyar-szepsegapolas.png

Amikor Istvánnal,a SA.AL & CO cég egyik alapítójával összefutottam egy forró nyári délutánon,még nem igazán tudtam, hogy milyen meglepetést tartogat a számomra. Sokat beszélgettünk és lelkesedése engem is magával ragadott.Valóban nagyon izgalmas egy vadonatúj kozmetikum születésének folyamata,a dolgok megszervezése és a legapróbb részletek kidolgozása,hogy végül a kezünkbe foghassuk azt a tökéletes produktumot,amit mi magunk álmodtunk meg. Ezt szeretném most veletek is megosztani.

A SA.AL &CO egy teljesen új kozmetikai márka, Ausztriából, mely a férfiak igényeit és bőrápolási szokásait tartotta szem előtt a megtervezéskor. A névválasztásnál a márka két tulajdonosa, István és Michael nevének kezdőbetűit használták, hogy ezzel is kifejezzék elkötelezettségüket a cég iránt. Jelenleg 5 alapterméket forgalmaznak, melyek Tirolban készülnek teljesen vegán, természetes összetevőkből, valamint friss alpesi forrásvízből :

011 Sampon-és tusfürdő
021 Borotvakrém
031 Borotválkozás utáni balzsam
041 Hidratáló krém száraz bőrre
051 Dezodor

A termékeket kizárólag saját magukon , családtagjaikon, barátaikon tesztelték,és így jött létre egy kifinomult elegáns illat amit a citrom, a cédrus, a kardamom és a zsálya határoz meg. A csomagoláshoz szálcsiszolt alumínum borítást használtak ,és ez adta ezt a kitűnő férfias és modern design-t,ami végül engem is meggyőzött hogy ki kell próbálnom őket. Nagyon tetszett, hogy még arra is gondoltak,hogy a kupakok kellően nagyok legyenek,és így könnyebben csavarozhatjuk le őket anélkül hogy kiesne a kezünkből. Az újdonság amelyet a kozmetikai szerek világába hoztak,hogy a vásárláskor kérhetjük, hogy a nevünket, üzenetünket kézzel a termékre írják,és így még személyesebbé tehetjük az ajándékunkat. Én a dezodort,a tusfürdőt,és a hidratáló krémet próbáltam ki. Mindegyikre jellemző ez a kellemes friss citrusos,egyáltalán nem tolakodó illat.Pillanatnyilag a kedvencem a hidratálójuk,amely shea vajban gazdag és egy igazán tartalmas krém.Nemcsak jól táplálja a bőröm,de mindezek mellett egyáltalán nem hagy zsíros érzetet maga után,ami szerintem minden férfinél alapkövetelmény. Ráadásul 100 ml ami nagyon sokáig ki fog tartani. Szívesen használom mindhárom terméket,és imádom ezt az alumínium designt ami a fürdőszobám ékessége. További információért látogassatok el a Kickstarter oldalára ahol ti is megvásárolhatjátok őket.

www.saalskincare.com

www.saalskincare.com/kickstarter

 

 Ha tetszett a bejegyzés követhettek   FACEBOOKon |  INSTAGRAMon

saalco-cosmetics-formen-ferfi-kozmetikum-magyar-szepsegapolas3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr437694426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.